У Зеленського розповіли, кого вважають "головним зрадником України"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розповіли, кого вважають "головним зрадником України"

У Зеленського розповіли, кого вважають "головним зрадником України"

Вже котрий місяць поспіль не вщухає конфлікт між командою українського лідера Володимира Зеленського та колишнім радником президента Гео Леросом. 30 вересня народний обранець від "Слуги народу" Микола Тищенко почав стверджувати, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Лероса повна нісенітниця, а також, що останній "зрадив" президента Володимира Зеленського. Новий скандал розгорівся після того, як під час засідання Ради Лерос заявив, що на Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад. Окрім того, він додав, що має 6-годинний запис розмов Комарницького і Тищенка, де вони обговорюють "як Зеленський їх кришує". Свій виступ колишній радник президента попросив сприймати як офіційну заяву про злочин Комарницького, Тищенка та очільника ОП Андрія Єрмака. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Гео Лерос – це головний зрадник України. Його заяви є повною нісенітницею. Якщо є докази, то нехай йде з ними в спеціалізовані органи. А так це просто політичний піар ображеної людини. Він зрадив президента. А зараз намагається дискредитувати його команду. Негідно і низько. Хоча нічого іншого від нього і не варто очікувати", - заявив представник команди Зеленського Микола Тищенко.

Не можна не згадати про те, що ще в червні журналісти Bihus.Info з посиланням на документи, які надав наредп Гео Леросом, і на свої джерела, заявили, що компанії, пов'язані з Денисом Комарницьким, в останні роки регулярно отримували в Києві великі підряди на будівництва та реконструкції від комунальних підприємств, а самого Комарницького після цього залучили в мерську кампанію "Слуги народу" Миколи Тищенка. Як уже згадувалося раніше, Лерос передав журналістам Bihus.Info копії документів, які "могли перебувати на комп'ютері офісу так званого "смотрящего" за Києвом Дениса Комарницького", де в жовтні 2019 року силовики провели обшуки.

Варто звернути увагу на те, що головними фігурантами в документах виступають Денис Комарницький - соратник ексмера Києва Леоніда Черновецького, якого зараз ЗМІ називають "смотрящим" по Києву, його "попередник", соратник і зараз нардеп від ОПЗЖ Вадим Столар, син ексмера Степан Черновецький і інші відомі забудовники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що З еленський звільнив Вітольда Фокіна з ТКГ та пояснив своє рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?