Навальний вперше розповів, хто його насправді отруїв
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний вперше розповів, хто його насправді отруїв

Навальний вперше розповів, хто його насправді отруїв
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний вперше вирішив розповісти, кого вважає причетним до свого отруєння - за словами політика, за усім цим гучним скандалом стоїть очільник Кремля Володимир Путін. Окрім того, Навальний наголосив, що не боїться команду Кремля - він вкотре підтвердив, що після курсу лікування в Німеччині повернеться в Росію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Der Spiegel".

"Я стверджую, що за цим злочином стоїть Путін, і у мене немає інших версій поді... Моя робота зараз – залишатися хлопцем, який не боїться. І я не боюся!", - наголосив Олексій Навальний.

Не можна також не згадати про те, що лідерка ФРН Ангела Меркель нещодавно вирішила відвідати російського опозиціонера Олексія Навального під час його лікування після отруєння на батьківщині. Політик виступив з першим коментарем стосовно бесіди з керівницею уряду. Політик наголосив, що зустріч зовсім не була таємною.

"Зустріч була, але не варто називати її "секретною". Швидше, приватна зустріч і розмова з сім’єю. Я дуже вдячний канцлеру Меркель за те, що вона відвідала мене в лікарні", — пояснив опозиціонер.

Як уже згадувалося раніше, Олексій Навальний потрапив у лікарню 20 серпня - політику стало погано на борту літака, який прямував з Томська до Москви. Через 2 дні опозиціонера евакуювали до ФРН для більш якісного лікування. Німецькі експерти виявили ознаки отруєння бойовими речовинами групи "Новачок" - однак команда очільника Кремля Володимира Путіна продовжує цинічно заперечувати факт замаху на відому особу.

Вже у другій половині вересня Навального офіційно виписали з клініки "Шаріте". Після гучного отруєння відносини Берліну та Москви які пережили чимало катаклізмів з 2014 року, почали стрімко псуватися — під загрозою опинилося навіть завершення газогону "Північний потік-2". Зараз німецька влада обговорює санкції проти Кремля за отруєння опозиціонера. Команда Путіна ігнорує усі звинувачення й вимагає не політизувати тему газопроводу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США готують новий удар по Путіну після скандалу з отруєнням Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?