У Путіна відверто облаяли Навального за звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відверто облаяли Навального за звинувачення

У Путіна відверто облаяли Навального за звинувачення
Джерело:  online.ua

Російська влада вразила новою цинічною заявою про отруєння опозиціонера Олексія Навального. У Державній думі країни стверджують, що особисто президент Володимир Путін врятував відомого політика від смерті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву спікера парламенту В'ячеслава Володіна.

За його словами, звинувачувати Путіна у злочині може нібито тільки непорядна людина.

"Навальний — безсоромник і негідник. Путін врятував його життя. Якщо те, що з ним трапилося, було зрежисовано спецслужбами західних держав — тоді його заява укладається в цю логіку. Його щиро рятували всі — від пілотів і лікарів до президента. І робити такі заяви може тільки непорядна людина", - стверджує Володін.

Він також звинуватив німецьку владу в небажанні співпрацювати над розслідуванням, яке ведуть російські правоохоронні органи. Цікаво, що вони розпочали його навіть не одразу після раптової госпіталізації, у Москві тоді стверджували, жодних причин для того немає.

Володін прямо назвав "ігнорування" Берліном російського розслідування доказом того, що "все було інсценовано іноземними країнами, щоб створити напругу в Росії в момент підбивання підсумків виборів у Білорусі, блокувати нашу країну та не дозволити захистити суверенітет союзної нам держави".

Нагадаємо, Навальний потрапив до омської лікарні 20 серпня, його евакуювали з пасажирського літака, яким той прямував з Томська до Москви. Два дні потому його відправили у Німеччину на лікування, де в організмі політика виявили ознаки отрути "Новачок". У Росії з першого дня стверджували, що погіршення стану опозиціонера пов'язане виключно з "внутрішніми" процесами в його тілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олексій Навальний вперше вирішив розповісти, кого вважає причетним до свого отруєння — за словами політика, за усім цим гучним скандалом стоїть очільник Кремля Володимир Путін. Окрім того, Навальний наголосив, що не боїться команду Кремля — він вкотре підтвердив, що після курсу лікування в Німеччині повернеться в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?