У Facebook зважилися на сміливий експеримент з Instagram та Messenger
Категорія
Технології
Дата публікації

У Facebook зважилися на сміливий експеримент з Instagram та Messenger

У Facebook зважилися на сміливий експеримент з Instagram та Messenger
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Facebook робить все можливе, щоб інтегрувати усі свої сервіси в один. Так, нещодавно розробники офіційно повідомили, що мають намір об'єднати у спільний чат повідомлення у Facebook Messenger та Instagram. За попередніми даними, виробник хоче об'єднати серверні частини обох додатків. За словами представників корпорації, це дасть змогу запровадити крос-платформову комунікацію. Так, користувачам Instagram будуть доступні відеодзвінки від юзерів Messenger і навпаки. Журналістам вдалося дізнатися, що нова функція стане доступною після великого оновлення. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання The Independent.

Окрім того, наголошується, що у чатах Instagram з'являться функції, які були доступні на Messenger. Наприклад так званий "режим зникнення", при якому повідомлення будуть зникати після відправки, як в Snapchat. Не можна також не згадати про те, що Instagram і Facebook розпочали тестувати функцію, що допоможе переносити Stories з однієї соцмережі в іншу.

"Зокрема, деякі користувачі Instagram вже могли побачити у спливаючому вікні повідомлення, що їхні підписники можуть переглянути Stories з Instagram в інтерфейсі Facebook", - йдеться в повідомленні видання.

Варто також нагадати про те, що керівництво соціальної мережі Facebook, власником якої є відомий підприємець Марк Цукерберг, несподівано для всіх почало пропонувати користувачам гроші за те, що вони утримаються від використання сайту та Instagram протягом декількох тижнів перед виборами президента США, які відбудуться у листопаді поточного року. Що цікаво, корпорація обіцяє заплатити учасникам експерименту по 120 доларів за деактивацію їхніх облікових записів з кінця вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Google приголомшила світ сміливими планами — її керівництво заявило про те, що планує побудувати власне місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?