У Динамо зважилися на серйозні зміни у складі
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Динамо зважилися на серйозні зміни у складі

У Динамо зважилися на серйозні зміни у складі
Джерело:  online.ua

Керівництво "Динамо" вирішило вивести з команди іспанського футболіста Франа Соля. У майбутньому той повернеться на батьківщину та виступатиме за місцевий клуб "Тенерифе". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DeporPress.com.

За оприлюдненими, але поки не підтвердженими офіційно, даними, між "Тенерифо" й "Динамо" вже існує принципова домовленість про трансфер. Спортивний директор іспанців Хуан Карлос Кордеро добився прогресу у перемовинах.

Наразі клуби узгодили певні деталі оренди, зокрема включення пункту про обов'язковий викуп залежить від виходу "Тенерифе" до Ла Ліги. Поки що саме цей клуб ближче до підписання Соля, аніж "Еспаньйол" та "Жирона".

"Тенерифе" необхідно провести переговори безпосередньо з футболістом і його агентами, яких необхідно переконати у перевагах повернення до Іспанії. Той знаходиться у Києві та очікує нових повідомлень.

Нагадаємо, Фран Соль став футболістом "Динамо" у січні минулого року, до того він виходив на поле за "Віллем II". До київської команди іспанець перейшов за 3,5 мільйона євро, однак основним гравцем. Соль грав у 23 матчах та забив 4 голи.

Тим часом іспанський спортсмен отримує найвищу зарплату серед київських колег — до 1,2 мільйона доларів США на рік, що робить його фактично тягарем для клубу.

Як повідомляв ONLINE.UA, вечері у вівторок, 29 вересня, український футбольний клуб "Динамо" вийшов на поле проти бельгійського "Гента". Матч-відповідь за вихід у груповий етап завершився з розгромним для бельгійців рахунком — 3:0 на користь українців.

Київський клуб відзначився усіма трьома голами буквально до 49-ї хвилини матчу. Опоненти так і не відігралися упродовж другого тайму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?