В ООС розкрили деталі загрозливих витівок окупаційного режиму
Категорія
Україна
Дата публікації

В ООС розкрили деталі загрозливих витівок окупаційного режиму

В ООС розкрили деталі загрозливих витівок окупаційного режиму
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі знову продемонстрували своє небажання врегульовувати довготривалий конфлікт. Окупаційний режим нехтує домовленостями щодо режиму припинення вогню й знову влаштував обстріли в напрямку українських позицій. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони.

За офіційними даними, одне порушення перемир'я зафіксували станом на 12:00 у четвер, 1 жовтня.

"На Луганському напрямку, після опівночі, в районі населеного пункту Станиця Луганська противник здійснив декілька пострілів з автоматичного станкового гранатомету. Бойових втрат внаслідок обстрілу немає. Наші мужні воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - зауважили у Міноборони.

Цікаво, що саме в районі Станиці Луганської напередодні почалися пожежі, які наразі намагаються ліквідувати кілька державних служб одночасно. Через цей інцидент влада навіть тимчасово заблокувала перетин лінії розмежування через однойменний КПВВ.

Бойовики окупаційного режиму також відзначилися порушенням режиму тиші напередодні, 30 вересня. Українська сторона зареєструвала упродовж доби цілих 11 випадків — це "рекорд" від початку введення перемир'я.

"На превеликий жаль, в результаті ворожого обстрілу з підствольного гранатомета, осколкові поранення отримав один український захисник. Його оперативно доставлено до лікувального закладу та надано необхідну допомогу. Стан його здоров’я задовільний", - додали в Міноборони за підсумками доби.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Станично-Луганській районній державній адміністрації терміново звернулися до жителів тимчасово окупованого Донбасу і пояснили, що пожежа набула подальшого розповсюдження до автодороги, по якій люди перетинають КПВВ, і там вже почалася детонація вибухових пристроїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?