У Зеленського нарешті пояснили скандальні ідеї щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті пояснили скандальні ідеї щодо Донбасу

У Зеленського нарешті пояснили скандальні ідеї щодо Донбасу
Джерело:  ТСН

Керівник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук знайшов пояснення словами Вітольда Фокіна про війну на Донбасі. Дипломат наполягає, що колишній прем'єр-міністр погано володів контекстом ситуації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За словами Кравчука, Фокін "довго був відсутній в інформаційно-політичному полі". Він також припустив, що окремі твердження озвучені у загостреному емоційному стані.

Також перший президент зауважив, українська делегація не зацікавлена у створенні нових додаткових проблем.

"Ми не звинувачували ні в чому Вітольда Павловича, а просто сказали, що ситуація склалася так, що він сам має визначитися зі своєю позицією, як бути далі... Президент видав указ про його виведення з числа членів делегації і звільнив з посади заступника голови делегації", - пояснив Кравчук.

Політик звернув увагу на відсутність деталей про позицію Фокіна до його призначення в українську делегацію ТКГ.

"Як і неправильно говорити, коли почали таке говорити, мовляв, Фокін висловлює позиції президента або (голови Офісу президента Андрія) Єрмака, або ще когось. Ну, це вже повна нісенітниця", - вважає керівник української групи.

Нагадаємо, Вітольд Фокін втратив свою посаду заступника голови української делегації саме через публічні заяви. За окремі сказані слова йому вже доводилося вибачатися.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс глави держави Володимира Зеленського невідкладно звернувся до усіх українських громадян — там наголосили, що дуже обурені позицією члена їхньої команди та першого заступника голови делегації України у ТКГ Вітольда Фокіна щодо того, що війни Росії з Україною на Донбасі немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?