Зеленський несподівано знайшов винних у погіршенні ситуації з коронавірусом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський несподівано знайшов винних у погіршенні ситуації з коронавірусом

Зеленський несподівано знайшов винних у погіршенні ситуації з коронавірусом
Джерело:  online.ua

Ситуація з поширенням коронавірусу COVID-19 Україною загострюється, президент Володимир Зеленський виступив з несподіваною заявою про відповідальність. Він стверджує, що показники другої хвилі спровокували політичні ігри на тлі місцевих виборів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг у четвер, 1 жовтня.

За словами державного лідера, відповідальність за ці політичні ігри несе нібито місцева влада.

"Почалася передвиборна місцева кампанія, зараз ми бачимо соціологію. Який вплив вся ця політична ейфорія, політичний цирк місцевих влад, їм складно втрачати свою владу чи не втрачати. Я не розумію для чого вони це роблять, окрім своїх рейтингів. І тому далі почалася ця хвиля політична і ось і все, вони хочуть , щоб вони подобалися всім людям, які живуть в тому чи іншому місті", - стверджує Зеленський.

Він нагадав, коронавірусу в Україні напередодні встановив новий антирекорд — понад 4 тисячі випадків за добу 30 вересня.

"Більше 4 тисяч — це іграшки, більше ніж на 1000% збільшилася кількість захворівших. При цьому ми розуміємо, що збільшення йде по всій Європі, але ми ж повинні розуміти, які кроки. Десь в Європі стабілізувалася ситуація. Дехто з місцевих політиків каже дивіться, в Європі те ж саме. Не те ж саме, давайте порівнювати — так, у нас було краще", - підкреслив державний лідер.

Він резюмував, вакцину Україна отримає, тільки но вона з'явиться за кордоном. У Києві готуються до підписання відповідних контрактів.

Нагадаємо, місцеві вибори по всій країні відбудуться 25 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, з 2020 року в календарі України з’явилося нове свято — День територіальної оборони. Його заснував український президент Володимир Зеленський, який встановив відзначати свято в першу неділю жовтня, коли відзначають і День вчителя. Відповідний наказ Зеленський підписав напередодні. У документі говориться, що нове свято будуть святкувати щорічно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?