Apple додасть у свою нову лінійку бюджетний iPhone 12
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple додасть у свою нову лінійку бюджетний iPhone 12

Apple додасть у свою нову лінійку бюджетний iPhone 12
Джерело:  online.ua

15 вересня відбулась довгоочікувана презентація Apple 2020 - її чекали усі прихильники продукції технологічного гіганту. Компанія цього разу вирішила потішити своїх відданих шанувальників низкою цікавих нових девайсів, серед них Apple Watch 6 та нове покоління iPad Air. Найбільшим розчаруванням презентації стало те, що iPhone 12 так і не показали. Однак через 2 тижні з'явилася інша приємна новина - стало відомо, що в найближчому майбутньому корпорація може надіслати ритейлерам нову лінійку iPhone 12. За попередніми даними, у лінійці буде не чотири, а п’ять смартфонів. Вперше про це повідомив німецький ресурс WinFuture, що працює з відомим інсайдером Роландом Квандтом. Останній нещодавно оприлюднив найцікавіші деталі, передає ONLINE.UA.

За словами інсайдера, п’ятий смартфон буде бюджетним. Його назву поки тримають у секреті. Експерту вдалося дізнати, що нова модель отримає велику кількість варіантів кольору, а саме:

  • Чорний

  • Білий

  • Синій

  • Червоний

  • Жовтий

  • Кораловий.

Цілком можливо, що йдеться про модель iPhone 12 mini, про яку інсайдери вже згадували раніше. Ходять чутки, що iPhone 12 mini отримає діагональ 5,4. Цей смартфон може бути оснащений фірмовим чіпом Apple B14 (спрощена версія Apple A14) та відрізнятиметься зниженою частотою роботи ядер.

"Також новинка зможе похвалитися досить великими об’ємами пам’яті: 64 ГБ в базовому варіанті та 128 і 256 за доплату. Таким чином, Apple продовжує стратегію попередніх років з однією базовою моделлю та Pro-версіями у більш просунутих комплектаціях", - йдеться в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що декілька експертів вже назвали недоліки майбутньої лінійки iPhone 12 — на їхнє переконання, вона справді досить слабка. За словами відомого аналітика Apple Мінг-Чі Куо, ємність акумуляторів в лінійці iPhone 12 буде нижчою. Цю інформацію підтверджує і корейське сертифікаційне агентство.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Apple невідкладно звернулася до усіх користувачів  своєї продукції з важливим попередженням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?