Apple потішила своїх шанувальників корисною бюджетною новинкою
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple потішила своїх шанувальників корисною бюджетною новинкою

Apple потішила своїх шанувальників корисною бюджетною новинкою
Джерело:  online.ua

13 жовтня нарешті відгриміла довгоочікувана презентація нової лінійки iPhone 12, однак після її завершення сюрпризи від легендарної компанії не закінчилися, оскільки бренд Beats, який, як відомо, належить технологічному гіганту, випустив нові Bluetooth-навушники Flex. Варто звернути увагу на те, що їх анонсували в день великої презентації нової лінійки смартфонів iPhone 12. Самі навушники окремо не представили — вони просто з'явилися на сайті компанії, передає ONLINE.UA.

За словами виробників, у нових навушників є чимало вагомих переваг. Зокрема, вони можуть пропрацювати на одному заряді до 12 годин. На сайті вказано, що зарядка відбувається через порт USB-C. Окрім того, що не може не тішити віданних фанатів компанії, навушники підтримують швидку зарядку, що дає змогу за 10 хвилин забезпечити до півтори години автономної роботи.

"Навушники оснащені магнітами, тому при з'єднанні один з одним, відтворення припиняється. Beats Flex працюють на базі чіпа Apple W1 для миттєвого підключення до iPhone або iPad. Вартість Beats Flex на американському ринку складає 50 доларів (1400 гривень)", — йдеться в повідомленні.

Варто також звернути увагу на те, що Beats Flex можна придбати у чотирьох варіантах кольору:

  • білий

  • блакитний

  • жовтий

  • чорний.

Згідно з останніми даними, у Штатах продаж розпочнеться 23 жовтня. Як відомо, цього ж дня стартують продажі смартфонів iPhone 12. Що цікаво, у цій лінійці користувачі вже не знайдуть навушники, тож Beats Flex справді багатьом можуть стати в пригоді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти розповіли, що купувати новий iPhone буде найбільш вигідно в лютому або березні. За їхніми словами, ціна вже суттєво знизяться, порівняно зі стартом продажів, однак залишиться ще пів року, коли презентують нове покоління, тобто ваша новинка стане вже "застарілою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?