Я не згоден — Ломаченко прокоментував свою поразку в бою з Лопесом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я не згоден — Ломаченко прокоментував свою поразку в бою з Лопесом

Я не згоден — Ломаченко прокоментував свою поразку в бою з Лопесом
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 жовтня, в Лас-Вегасі відбувся найголовніший чемпіонський бій року - на рингу зустрілися українець Василь Ломаченко та американець Теофімо Лопес, які боролися відразу за три чемпіонські пояси і титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Український боксер програв супернику всі свої чемпіонські пояси WBO, WBA, WBC за одноголосним рішенням суддів, які присудили перемогу Лопесу за очками - 116-112, 119-109 і 117-111. Ломаченко не згоден з цим рішенням. Він вважає, що був краще за суперника в другій половині бою. Але поки Василь не збирається сперечатися з результатом поєдинку. Він зазначив, що повернеться додому, перегляне бій, а після прийме рішення як діяти далі. Як прокоментували чемпіонський бій Ломаченко і Лопес, повідомляє ONLINE.UA.

"Чесно кажучи, я думав, що половина поєдинку була рівною. Може, він десь вигравав на 1-2 раундах, але у другій половині я включився. В принципі, я вважаю, що забрав другу половину бою. Я хочу приїхати додому і подивитися поєдинок, але я не згоден з рішенням. Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з ним сперечатися зараз не збираюся. Я поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо, що робити далі ", - прокоментував Ломаченко свою поразку в бою з Лопесом.

Лопес тим часом радіє, так як перемога над Ломаченко принесла йому звання наймолодшого абсолютного чемпіона світу в історії легкої ваги і чемпіонськи пояси WBC, WBA Super і WBO, яким володів українець. Він вважає, що став чемпіоном заслужено.

"Це те, що роблять справжні чемпіони - виходять і шукають шлях до перемоги. Чесно кажучи, просто потрібно було тиснути на Ломаченко. Не відпускати педаль газу. Що ще було важливо - працювати джебом, не давати йому готуватися ... Кожен раз, коли він хотів викинути, я був готовий до цього. Я повинен був зустріти, відчувати момент. Також я розумів, що він 14 місяців не боксував і йому потрібен час, щоб розгойдатися ... Я готовий піднятися у вазі або ж зустрітися з дворазовим чемпіоном світу Девіном Хейні. Якщо вони хочуть. Прийшов час нового покоління ", - прокоментував Лопес перемогу над Ломаченко.

Важливо відзначити, що після поєдинку легендарний тренер Майка Тайсона Тедді Атлас був здивований оцінками суддів і результатами бою Ломаченко та Лопеса. Він вважає, що українець показав відмінний бій і не заслужив почути такий рахунок.

"Відмінний бокс показали обидва. Я знімаю капелюх перед Теофімо, але де ці судді беруть такий рахунок по раундах? І чому? Повторюся, я не проти того, що перемогу віддали Лопесу, він її заслужив. Але Ломаченко не заслужив почути такий рахунок", - прокоментував бій Атлас.

До речі, після бою Лопес вибачився перед Ломаченко за скандальні висловлювання перед поєдинком.

"Звернувся до його батька, подякував йому. Сказав, що Василь - відмінний боєць. Сказав спасибі за поєдинок. А потім вибачився перед Василем. Сказав, що ми повинні були зробити роботу. Я знав, що виграв. Він просто посміхнувся, але це на його совісті ", - розказав Лопес на пресконференції після поєдинку.

Нагадаємо, українець Василь Ломаченко є дворазовим олімпійським чемпіоном 2008 і 2012 років, дворазовим чемпіоном світу 2009 і 2011 років, чемпіоном Європи 2008 року. Він провів вже 16 професійних боїв на рингу, 14 з яких виграв (10 нокаутом). У 2014 році Ломаченко став другим боксером в світі, який завоював титул чемпіона світу за мінімальну кількість проведених поєдинків.

Лопес не допустив жодної поразки на професійному рингу. Він провів 16 боїв і всі виграв, 12 з них нокаутом. Бій з Ломаченко американець розцінював як найбільший виклик у своїй кар'єрі.

Раніше ONLINE.UA публікував п овне відео бою Ломаченко - Лопес, в результаті якого українець позбувся всіх своїх чемпіонських титулів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?