Динамо — Ювентус. Де і коли дивитися гострий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Ювентус. Де і коли дивитися гострий матч Ліги чемпіонів

Динамо — Ювентус. Де і коли дивитися гострий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб "Динамо" проведе перший матч за вихід з дивізіону G групового етапу Ліги чемпіонів. Наступним противником для киян стануть італійці "Ювентуса", у складі якого також грає легендарний при житті Кріштіану Роналду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

За оприлюдненими даними, матч стартує о 19:55 у вівторок, 20 жовтня. Транслюватиме його телеканал "Футбол 1".

Згідно з даними штабу "Динамо", судити гру буде команда арбітрів з Румунії, очолить яку Овідіу Хацеган. Місцем проведення матчу стане київський НСК "Олімпійський".

Слід нагадати, що напередодні у форварда "Ювентуса" Роналду діагностували коронавірус COVID-19, тож команда гратиме проти українського клубу фактично у послабленому стані.

Разом з "Динамо" та "Ювентусом" у групі G грають каталонська "Барселона" та угорський "Ференцварош". Кияни гратимуть проти угорців у другому турі групового етапу, 28 жовтня, а от з каталонцями зустрінуться у третьому, 4 листопада.

Напередодні "Динамо" зіграло проти клубу "Рух" в Українській Прем'єр-лізі та обіграло опонентів 0:2, наразі команда обіймає першу сходинку турніру, друга та третя належить "Ворсклі" з "Шахтарем" відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська національна збірна ввечері у вівторок, 13 жовтня, здолала іспанську збірну у матчі Ліги націй. Напружений двобій завершився з рахунком 1:0.

Матч 4-го туру групового етапу Ліги націй завершилася перемогою української сторони на тлі резонансних поразок. Кілька футбольних клубів у країні опинилися під ударом коронавірусу COVID-19, це спричинило самоізоляцію багатьох кравців, зокрема й представників збірної.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?