Барселона - Динамо. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона - Динамо. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів

Барселона - Динамо. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський клуб "Динамо" вже ввечері у середу, 4 листопада, зустрінеться на полі з каталонською "Барселоною". Матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться на стадіоні "Камп Ноу", українці стануть гостями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

Гра почнеться о 22:00 у вказаний день, транслюватиме її український телеканал "Футбол 2".

Водночас епідемія коронавірусу COVID-19 внесла суворі корективи у проведення матчу Ліги чемпіонів. Він може бути зірваний через карантинні обмеження яка ввела влада автономної Каталонії.

Наразі відомо, що регіон закрив кордони з іншими сусідніми областями Іспанії. Також каталонське керівництво ввело часткову ізоляцію для населення у вихідні та зупинили тимчасово проведення заходів з непрофесійних видів спорту.

Згідно з правилами УЄФА, команда ризикує отримати технічну поразку з рахунком 0:3, якщо її керівництво не зможе організувати проведення матчу.

Нещодавно також коронавірус знову вдарив по "Динамо". Тестування на COVID-19 напередодні матчу з "Барселоною" дало позитивний результат у кількох випадках.

"Тестування показало позитивний результат у кількох футболістів команди: Георгія Цитаїшвілі, Дениса Гармаша, Міккеля Дуелунда, Олександра Караваєва, Тудора Белуце та Миколи Шапаренка. Крім того, позитивний результат дали тести асистента головного тренера Еміла Караса та чотирьох представників персоналу команди", - пояснили у клубі.

Усі вони почуваються задовільно на самоізоляції.

Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший спалах інфекції у "Динамо". Позитивні тести на коронавірус COVID-19 з’явилися серед футболістів клубу прямо напередодні мату 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Принаймні двоє гравців столичного клубу не гратимуть проти угорського "Ференцвароша".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?