Шахтар — Боруссія. Де дивитися матч групового етапу Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Боруссія. Де дивитися матч групового етапу Ліги чемпіонів

Шахтар — Боруссія. Де дивитися матч групового етапу Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар", другий український клуб у Лізі чемпіонів окрім "Динамо", проведе матч 4-го раунду групового етапу вже у вівторок, 3 листопада. Він зустрінеться з "Боруссією М". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

За розкладом престижнішого клубного турніру Європи, українці вийдуть на поле проти німецької команди о 19:55. Транслюватиме зустріч український телеканал "Футбол 1".

Відомо, що матч відбудеться на київському НСК "Олімпійський", український клуб цього разу прийматиме "Боруссію Менхенгладбах" у гостях. На трибуни не допустять жодного вболівальника, оскільки Міністерство охорони здоров'я виступило з відповідним рішенням на тлі погіршення епідемічної ситуації.

Наразі "Шахтар" обіймає першу сходинку дивізіону B завдяки чотирьом балам, які команда отримала після сенсаційної перемоги над мадридським "Реалом" з рахунком 3:2. Іспанський клуб після поразки знаходиться на останній позиції групи, "Боруссія М" обійняла 2-го з двома балами, а от італійський "Інтер" також з двома знаходиться на третій. Італійці також не змогли напередодні здолати українську команду, матч завершився нічиєю.

Останній матч "Шахтаря" перед "Боруссією" був саме проти "Інтера". Попередні ігри двох команд закінчувалися здебільшого поразкою "гірняків". У серпні вони зустрілися у півфіналі Ліги Європи, італійці розгромили українців 5:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, упродовж всього останнього матчу "гірняки" впевнено тримали оборону, одна самі також не змогли пробити захист італійських суперників. Зустріч так і закінчилася без жодного забитого м'яча.

Також відомо, що матч відбувся за присутністю вболівальників. На трибуни пустили близько 15% від загальної кількості місць на "Олімпійському". До фанів були вимоги — дотримуватися усіх протиепідемічних заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?