Боруссія М стала жахом для Шахтаря. Команда Каштру зазнала повного розгрому
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боруссія М стала жахом для Шахтаря. Команда Каштру зазнала повного розгрому

Боруссія М стала жахом для Шахтаря. Команда Каштру зазнала повного розгрому
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 3 листопада, український футбольний клуб "Шахтар" вийшов на поле НСК "Олімпійський" проти "Боруссії М". Команди розігрували свою подальшу долю в груповому етапі Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію гри 4-го туру чемпіонату.

Матч вкрай невдало почався для футболістів під тренерством Луїша Каштру. Вже упродовж перших 20 хвилин вони пропустили два м'ячі.

Подальші хвилини матчу виявилися щонайменше катастрофою для донецького клубу. На момент введення додаткового часу вони програвали вже 0:6, саме з таким рахунком матч і завершився.

Напередодні "Шахтар" провів дуель з італійським "Інтером", яка завершилася нічиєю з нульовим підсумком. Утім, для української команди нічого поганого тоді не було, оскільки завдяки розгрому мадридського "Реала" 3:2 вони обіймали перше місце групи B.

На тлі згаданої вище перемоги розгром від "Боруссії" виглядає вражаюче.

Слід нагадати, окрім "Шахтаря" у Лізі чемпіонів бореться київське "Динамо". Столичний клуб уперше бере участь у груповому етапі турніру з 2016 року, він увійшов до дивізіону G разом з італійським "Ювентусом", каталонською "Барселоною" та угорським "Ференцварошем". Саме з угорцями провели останній матч кияни, він завершився нічиєю 2:2.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Динамо" вже ввечері у середу, 4 листопада, зустрінеться на полі з каталонською "Барселоною". Матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться на стадіоні "Камп Ноу", українці стануть гостями.

Коронавірус тим часом знову вдарив по "Динамо". Тестування на COVID-19 напередодні матчу з "Барселоною" дало позитивний результат у кількох випадках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?