Запорука високої працездатності ДВЗ
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Запорука високої працездатності ДВЗ

Запорука високої працездатності ДВЗ
Джерело:  online.ua

Двигун є своєрідним "серцем" автомобіля, безвідмовність функціонування якого грунтується на декількох важливих факторах. До них слід віднести періодичний моніторинг технічного стану агрегату, дотримання рекомендованого регламенту ТО і коректність виконання встановлених сервісних робіт.

До вибору витратного матеріалу для обслуговування автомобільного мотора варто також поставитися з усією відповідальністю. Застосовуване моторне масло повинно відповідати специфікаціям, викладеним автовиробником в технічній документації ТО. Це стосується в'язкісно-температурного класу SAE J300 і характеристик за міжнародними стандартами API, ACEA і ILSAC. Крім того, в розрахунок береться фактичний пробіг ДВЗ, його модифікація і щоденний навантажувальний режим.

Функціонал і призначення

Однією з головних функцій автомасла є запобігання зносу і перегріву фрикційних сполучень мотора, які в процесі експлуатації машини піддаються систематичним термодинамічним навантаженням. Потрапляючи в систему змащення, речовина формує стійкий захисний шар на поверхнях механізмів, який мінімізує ризик їх пошкодження або клина. Паралельно відбувається ущільнення наявних зазорів, що сприяє поліпшенню потужності віддачі силового вузла і оптимізації витрати палива.

Стандартні моторні техрідини збагачуються багатофункціональним пакетом присадок, процентне співвідношення яких підбирається в лабораторії заводу-виробника. Такий підхід дозволяє підвищити експлуатаційні показники кінцевого продукту, який наділяється наступними властивостями:

  • детергентно-диспергуючим і стабілізуючим;

  • антиокислювальним і антикорозійним;

  • антифрикційними і противозадирним;

  • пеноподавляючим і протидимним.

Де придбати надійну автохімію за вигідною ціною?

Інтернет-магазин Oil2GO пропонує увазі автовласників широкий асортимент сертифікованої паливно-мастильної продукції від провідних представників сучасного автохімпрому – Shell, Mobil, Total, Elf, Lukoil, Bardahl і Castrol і багатьох інших.

В електронному каталозі сайту представлена різноманітна продуктова лінійка моторних масел, що розрізняються за базовою складовою, індексу в'язкості та іншим важливим параметрам. Серед них кожен водій зможе без зусиль підібрати оптимальний змащуючий матеріал для двигуна свого "залізного коня".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?