Динамо — Барселона. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Барселона. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів

Динамо — Барселона. Де дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Український клуб "Динамо" боротиметься за своє місце в Лізі чемпіонів проти "Барселони". Матч найпрестижнішого клубного турніру відбудеться вже ввечері у вівторок, 24 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад ігор.

За оприлюдненими деталями, матч почнеться о 22:00 на полі київського НСК "Олімпійський". Транслюватиме його український телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, "Барселона" наразі обіймає першу сходинку групи G завдяки 9 балам після трьох перемог над суперниками. Далі йдуть італійці "Ювентусу", що мають 6 балів після двох перемог та однієї поразки.

"Динамо" знаходиться саме на третій сходинці групи, оскільки має лише один бал — жоден з матчів не завершився перемогою, лише проти угорців "Ференцвароша" кияни зіграли в нічию. Згаданий суперник знаходиться на останньому місці підрозділу, у нього саме такий результат, який має українська команда.

Попередня гра киян з каталонцями завершилася перемогою останніх з рахунком 1:2.

Участь "Динамо" під тренерством Мірчі Луческу в Лізі чемпіонів затьмарила пандемія коронавірусу, яка фактично вимусила штаб ухвалювати незручні кадрові рішення, що могли вплинути на гру.

Схожа доля спіткала українську національну збірну в Лізі націй. Гравці головного її складу опинялися в карантині упродовж останніх тижнів.

Як повідомляв ONLINE.UA, довгоочікуваний матч іспанської "Барселони" проти київського "Динамо" відбудеться без головної зірки — Ліонеля Мессі. Каталонський футбольний клуб встановив остаточний склад на гру Ліги чемпіонів.

Згідно з останніми даними, разом з аргентинцем матч групового етапу пропустить Френкі де Йонг. На думку головного тренера Рональда Кумана, лідерам треба перепочити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?