Могло скластися інакше: Луческу про свою найбільшу поразку в Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Могло скластися інакше: Луческу про свою найбільшу поразку в Динамо

Могло скластися інакше: Луческу про свою найбільшу поразку в Динамо
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" ввечері у вівторок, 24 листопаду, зазнало найбільшої поразки за часів тренерства Мірча Луческу. Румунський фахівець після програшу з рахунком 0:4 виступив із коментарем щодо останніх подій. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію після матчу Ліги чемпіонів.

На думку головного тренера, "Динамо" гарно себе показало у першому таймі — воно не давало висококласній "Барселоні" завдавати удари по воротах. Водночас кияни проводили контратаки, однак не могли довести їх до кінця.

Утім, все змінилося у другій половині гри.

"Пропустивши другий гол з кутового, ми практично опустили руки. Це мені дуже не сподобалося. Йшли вперед, залишали простір за спинами, програвали багато єдиноборств. Але я потім подумав, що за гравців Барселони заплатили в сумі понад 400 мільйонів. Вони це й показали. За такого рахунку не можна шукати якісь там моменти, щось виділяти. Але якби поставили пенальті, чи якби ми реалізували одну з контратак, все могло скластися інакше", - пояснив Луческу.

Тренер має на увазі епізод, Коли суддя вирішив не ставити пенальті через Вербіча.

"Ми налаштовуємося на боротьбу за єврокубкову весну та матчі чемпіонату. Дуже чекаю гравців після коронавірусу, щоб побудувати нормальний тренувальний процес. Сьогодні вони були не готові грати на такому рівні, проти Барселони. Попов, Супряга тільки повернулися", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, довгоочікуваний матч іспанської "Барселони" проти київського "Динамо" відбудеться без головної зірки — Ліонеля Мессі. Каталонський футбольний клуб встановив остаточний склад на гру Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?