Шахтар розгромно програв Боруссії М. Це друга катастрофічна поразка від тієї ж команди
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар розгромно програв Боруссії М. Це друга катастрофічна поразка від тієї ж команди

Шахтар розгромно програв Боруссії М. Це друга катастрофічна поразка від тієї ж команди
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб "Шахтар" та "Боруссія Менхенґладбах" провели другий поєдинок у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Команди розіграли подальшу долю в найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки матчу.

Гра стартувала ввечері у середу, 25 листопада, на німецькому стадіоні "Боруссія Парк". Вона завершилася нищівною перемогою німецькоїх сторони - українці пропустили чотири м'ячі та не забили жодного.

Вже у першому таймі "Боруссія" відзначилася трьому голами - їх забили Ларс Штіндль, Ніко Ельведі, Брель Емболо.

У другому таймі донеччани витримали близько пів години до наступного пропуску - відзначився Оскар Вендтна 77-й хвилині.

Перший матч з двійки у Лізі чемпіонів команди розіграли 3 листопада. Тоді "Шахтар" катастрофічно програв німцям із рахунком 0:6, подія сталася на полі київського НСК "Олімпійський". Ця гра стала першим зіткненням цих клубів за всю історію їхнього існування.

Таким чином "гірняки" за підсумками всього двух матчів проти одних суперників пропустили 10 голів.

"Шахтар" - один з двох українських клубів, які борються на груповому етапі. В іншому дивізіоні знаходиться київське "Динамо", однак футболісти Мірча Луческу обіймають лише третю сходинку та нещодавно зазнали жорсткої поразки 4:0 від "Барселони".

Київська команда втратила шанси на продовження Ліги чемпіонів і незабаром перейде до трохи нижчого дивізіону клубних турнірів - Ліги Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, УЄФА ухвалила довгоочікуване рішення щодо зірваного матчу Ліги чемпіонів  — між Україною та Швейцарією. Представники асоціації вирішили, що команда під тренерством Андрія Шевченка винна у скасуванні гри, тож присудила їй технічну поразку 3:0. УАФ раніше наголошувала, що буде оскаржувати такий вирок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?