Автопрокат в Києві: причини 15-річної популярності "Рент Драйв" на ринку
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Автопрокат в Києві: причини 15-річної популярності "Рент Драйв" на ринку

Автопрокат в Києві: причини 15-річної популярності "Рент Драйв" на ринку
Джерело:  online.ua

Неможливо уявити життя сучасного суспільства без використання транспорту. Швидке, оперативне переміщення по місту - це, як правило, означає ефективне вирішення всіх поставлених завдань і питань, і особистих, і ділових. Комусь для цього цілком достатньо громадського транспорту, хтось задовольняється послугами таксі, хтось не уявляє пересування без особистого автотранспорту. Поряд з цими видами пересування сьогодні в наше життя вже щільно увійшла така послуга, як оренда автомобіля. І не буде перебільшенням сказати, що наш автопрокат «РентДрайв» стояв практично біля витоків цієї послуги в Києві. Так, нам - 15 років! І вже півтора десятиліття ми працюємо над тим, щоб кияни та гості столиці могли легко і просто вирішити свої питання за допомогою орендованих автомобілів. І нас це виходить!

Наше кредо: професіоналізм у всьому!

Починати свою справу - завжди непросто, але ще складніше втриматися на плаву. І тут найважливіше - завжди і в усьому залишатися професіоналами. Сьогодні, в епоху стрімкого розвитку автомобільної промисловості та впровадження новітніх технологій, також кардинально змінюються уподобання і вимоги наших клієнтів і до комфортабельності автомобілів, до їх оснащення, і до рівня обслуговування. Тому для нас головне - повна відповідність всім сучасним запитам нашого потенційного споживача, що включає в себе постійне оновлення автопарку новими і популярними автомобільними моделями, розширення спектра наших послуг, пропозицій і можливостей. Щоб стати успішним - потрібно бути затребуваним. Щоб стати затребуваним - потрібен виключно професійний підхід у всьому. Без удаваної скромності визнаємо: так, ми - професіонали в своїй справі!

Рент Драйв: наші головні переваги

Найважливіше в нашій роботі - це довіра клієнта. І нам довіряють, бо знають наші незмінні переваги:

- працюємо цілодобово - завжди на зв'язку;

- гарантуємо технічну підтримку в дорозі;

- пропонуємо відмінний автопарк і великий вибір найпопулярніших авто - до ваших послуг більше сотні автомобілів;

- оформляємо автомобіль за 15 хвилин - мінімум бюрократії і максимум професіоналізму;

- додаткова комплектація / оснащення автомобіля - при бажанні;

- покриття всіх дорожніх ризиків за допомогою страховки.

Більш того, ми знаємо, як порадувати і приємно здивувати клієнта - для цього у нас розроблена і окрема програма лояльності, і спеціальний пільговий тариф, що пропонує унікальні умови для оренди автомобілів. Ви ще не в курсі? Деталі - на нашому сайті rentdrive.ua.

Рент Драйв: наші автомобілі до ваших послуг!

Наш автопарк - це гордість компанії. Технічний стан автомобілів ретельно контролюється і адаптується до всіх сезонних вимог. Вам терміново потрібні «колеса»? Ми обов'язково підберемо вам такий автомобіль, який буде відповідати всім вашим смакам, уподобанням і вашому бюджету. До ваших послуг:

- автомобілі економ-класу: недорогі, економні і надійні моделі;

- авто середнього класу: більше простору в салоні, практичності і функціональності;

- бізнес-клас: комфортні і престижні автомобілі;

- VIP-клас: автомобілі для особливих випадків - офіційний / урочистий супровід і обслуговування на вищому рівні і з максимальним комфортом;

- позашляховики: автомобілі підвищеної прохідності - комфортне і безпечне пересування;

- кабріолети і купе: для любителів нестандартних автомобілів;

- мінівени: обслуговування туристичних / екскурсійних / групових поїздок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?