У США оприлюднили засекречені дані ЦРУ про НЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

У США оприлюднили засекречені дані ЦРУ про НЛО

У США оприлюднили засекречені дані ЦРУ про НЛО
Джерело:  online.ua

США продовжують вражати світ інформацією про НЛО і прибульців, які можуть захопити світ. У відкритий доступ потрапили близько 700 документів Центрального розвідувального управління про непізнані літальні об'єкти, які раніше були засекречені. Їх оприлюднив засновник інтернет-ресурсу The Black Vault Джон Грінвальд-молодший, який протягом 25 років домагався від американського уряду розсекречення відомостей на підставі закону про свободу інформації. Відомство нарешті надало звіти про загадкові події XX століття - в цілому, "колекція секретних матеріалів" налічує 2780 сторінок, які вже оцифрував одержувач і зробив доступними для завантаження для всіх бажаючих. Правда, оприлюднені дані не містять інформації ні про знайдених прибульців, ні про їх кораблі, хоча в них йдеться про "позаземні" події не тільки в США, але і в інших країнах світу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Post.

Американець, якому вдалося домогтися розсекречення даних ЦРУ про НЛО звернув увагу на один з найбільш інтригуючих документів. Він сильно відредагований, але не залишає сумніву в тому, що колишній помічник заступника директора ЦРУ з питань науки і техніки виявляв непідробний інтерес до одного конкретного неназваного об'єкту. У документі зазначено, що цей предмет показали чиновнику, а той дав вказівки, що з ним потрібно робити. Але його відповідь як і раніше залишається засекреченою.

У ЦРУ, до речі, підтвердили, що оприлюднені в мережі "секретні матеріали" дійсно стосуються розслідувань по НЛО. Але ніяких коментарів з цього приводу робити не стали.

Важливо відзначити, що Національна розвідка і міністр оборони США повинні до кінця червня 2021 року надати комітетам Конгресу з розвідки і збройним силам відкритий звіт про непізнані літаючі об'єкти, розповівши все, що їм відомо на цю тему. Вказівка про це міститься в коментарі комітету Сенату США до підписаного президентом США Дональдом Трампом 27 грудня 2020 року закону про фінансування американської розвідки на 2021 рік. У документі говориться, що комітет як і раніше стурбований відсутністю єдиного всеосяжного процесу в рамках федерального уряду для збору і аналізу розвідувальних даних про непізнані літаючі об'єкти, незважаючи на їх потенційну загрозу. Таке рішення було прийнято після того, як Пентагон опублікував відео трьох зустрічей літаків ВМС США з непізнаними літаючими об'єктами. Трамп, подивившись записи Пентагону, назвав їх "чортівнею", і сказав, що йому цікаво знати, "наскільки це реально".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що НЛО нарешті зняли на фото. Експерти подвердили реальність знімка НЛО і заявили, що це найкраще фото за останні 40 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?