Супермодель Сінді Кроуфорд нарешті розкрила свій секрет молодості та краси
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Супермодель Сінді Кроуфорд нарешті розкрила свій секрет молодості та краси

Супермодель Сінді Кроуфорд нарешті розкрила свій секрет молодості та краси
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська супермодель Сінді Кроуфорд ніколи не приховувала від своїх фанатів, як їй вдається у свої 54 роки виглядати максимум на 30, однак про головний секрет вічної молодості та краси зірка розповіла лише нещодавно. Красуня звернула увагу своїх фанатів на те, що вона — палка прихильниця здорового способу життя. Регулярна фізична активність та правильне харчування допомагають їй виглядати бездоганно завжди та всюди. Проте є ще один лайфхак, про який Сінді раніше не розповідала — це секретний напій, який заряджає її енергією кожного ранку. Простим рецептом корисного смузі Сінді Кроуфорд поділилась на своїй сторінці в  Інстаграмі, передає ONLINE.UA.

За словами красуні, смузі, про яке вона вирішила розповісти, – справжня вітамінна бомба, на приготування якої у вас знадобиться лише декілька хвилин та корисні продукти:

  • 1 склянка мигдального молока ⠀

  • 1/3 заморожений банан ⠀

  • 1 склянка свіжого шпинату ( зараз можна замінити на заморожений) ⠀

  • 10 листочків свіжої м’яти (за бажанням)

  • 1 чайна ложка протеїну

  • 2 чайні ложки будь-якої харчової добавки, яку ви використовуєте. Зірка радить WelleCo Super Elixir Greens (комплекс проти старіння)

  • Жменя какао-порошку.

Як стверджує успішна модель, готувати цей напій потрібно як будь-яке звичайне смузі: перебийте усі інгредієнти у блендері до однорідної суміші та перелийте у склянку. Для прикраси використайте трошки какао.

Сінді Кроуфорд обожнює снідати таким смузі/ Фото @cindycrawford

Нагадаємо, Сінді Кроуфорд  — американська супермодель, телеведуча та акторка. З кінця 1980-х по 1990 роки Сінді знаходилася в числі найпопулярніших супермоделей, постійно з'являлася на обкладинках журналів, на подіумі та була обличчям модних компаній. З 1989 по 2000 роки Сінді була обличчям Revlon. Вона стала першою супермоделлю, яка позувала оголеною для журналу «Playboy». Відмітна особливість Сінді Кроуфорд — помітна родимка над губою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти із команди Models.com нарешті змогли обрати найкращу модель 2020 року. Нею стала 28-річна швейцарсько-американська плюс-сайз модель Палома Ельзессер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?