СБУ і ДБР упіймали "продавця" посад в Офісі Зеленського
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ і ДБР упіймали "продавця" посад в Офісі Зеленського

СБУ і ДБР упіймали "продавця" посад в Офісі Зеленського
Джерело:  online.ua

В Україні викрили шахрая, який намагався "продати" посаду в Офісі президента за встановлену винагороду. Операцію проводили представники силових структур під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОГПУ.

Згідно з уточненими відомостями, йдеться про шахрайство особливо великих розмірів.

"За даними слідства, громадянин шляхом обману намагався заволодіти грошовими коштами потерпілого, запевнивши його, що може допомогти працевлаштуватися до Офісу Президента України. Під час першої зустрічі він повідомив, що його послуги будуть коштувати від 100 до 300 тис. доларів США в залежності від посади. Пізніше оцінив обрану посаду у 200 тис. доларів США", - наголосили в офісі.

Зловмисника затримали під час одержання першого "траншу" в 100 тисяч доларів. Незабаром фігуранту кримінального провадження оголосять про підозру та вирішать питання про арешт.

Операцію проводили, судячи з оприлюднених світлин, представники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням ДБР за оперативного супроводу Головного оперативного управління ДБР", - додали в генпрокурора.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше силовики СБУ заблокували перевезення до країн Євросоюзу рекордної партії героїну. Відповідні заходи стали багатокроковою операцією, спрямованою проти міжнародного злочинного угрупування.

Героїн ввезли до України на судні, воно прибуло до Одеського морського торговельного порту у грудні. Наркотичну партію контрабандисти сховали у контейнері серед транспортованої їжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?