У Добропарку стартує другий сезон проєкту "Посади дерево"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Добропарку стартує другий сезон проєкту "Посади дерево"

У Добропарку стартує другий сезон проєкту "Посади дерево"
Джерело:  online.ua

Весна вже зовсім поряд, а отже є можливість долучитися до всеукраїнського проекту озеленення країни та посадити власне іменне дерево у Добропарку. Таким чином представники проєкту закликали долучитися до другого сезону ініціативи "Посади дерево". Долучитися до проекту можна як сім'єю, так і професійною командою, або ж цілою компанією. ONLINE.UA повідомляє, що адміністрація парку підібрала на вибір декілька видів дерев, серед яких — вишня, яблуня, груша, платан, клен, береза, черемха та ялина.

"Погодьтеся, це прекрасна можливість зібрати колег, друзів чи родину на свіжому повітрі, щоб висадити іменне дерево, яке адміністрація парку відзначить іменним жетоном. Тож ваш вклад в озеленення вже в квітні, з відкриттям парку, побачать десятки тисяч відвідувачів з усіх куточків країни", — додали у Добропарку.

Найближчі дати посадки вже незабаром — 20 та 27 березня. Усі умови та деталі щодо участі у проєкті можна дізнатися за телефоном 8 (097) 513 20 21 або написавши у приватні повідомлення  на сторінках Добропарку у соціальних мережах.

Минулого року до проекту долучилися компанія ГО “Біла птаха”, CEO Club Ukraine, Артбудсервіс, вет-клініка ЦСВМ, компанія Playtika та Eva lab, Young businesses club та Business woman club, а також 30 сімей.

Фото: Засновник Добропарку Ігор Добруцький та гості парку

Нагадаємо, Добропарк — це приватний дендропарк для сімейного відпочинку, який знаходиться у селі Мотижин, у 29 кілометрах від Києва. Дістатися його можна Житомирською трасою.

"Територія понад 300 га рукотворних ландшафтів та краси вперше була відкрита для відвідувачів у 2020 році. Перший сезон роботи парку подарував відвідувачам 1 270 000 тюльпанів, лавандову галявину, самшитову долину, сад петуній та поля ліатрісу", — говориться в офіційному описі проєкту.

Передбачається, що повноцінно другий сезон роботи розпочнеться у квітні. До відкриття засновники готують нові прикраси, зокрема — спеціальну арт-інсталяцію в лаунж-зоні біля озера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що засновники Добропарку показали дивовижні кадри мільйону тюльпанів, які розквітли минулого травня. Квіти упродовж цілого місяця з ранку до вечора висаджували десятки співробітників парку, а згодом поля заграли буйством фарб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?