ПСЖ — Барселона. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ — Барселона. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів

ПСЖ — Барселона. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Ліга чемпіонів, до плей-офф якої не змогли вийти жоден з українських клубів (хоча “Динамо” та “Шахтар” намагалися), набирає оберти. Вже у середу, 10 березня, зустрінуться в новому матчі французький ПСЖ та каталонська “Барселона”, яка перебуває не в найкращому стані у турнірній таблиці. Це вже другий матч відомих команд у боротьбі за вихід до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного чемпіонату Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті дані.

Початок матчу запланований на 22:00. Його транслюватиме український телеканал “Футбол 2”, а також трансляцію можна подивитися на білоруському “Білорусь 5”.

Попередній раунд між командами відбувся 16 лютого, він завершився розгромною поразкою команди Ліонеля Мессі. ПСЖ одержав перемогу з рахунком 4:1.

“Барселона” наразі фактично опинилася за крок до вильоту з Ліги чемпіонів, адже у наступному матчі їй необхідно перекрити свою поразку та загальний рахунок в 1/8 фіналу, який згадувався вище.

Одночасно ПСЖ отримав напередодні власні проблеми. Наприклад, головна зірка паризької команди бразилець Неймар вимушено пропустить двобій проти каталонців. Напередодні він отримав серйозну травму, яка не дозволяє йому певний час виходити на поле.

Днем раніше, 9 березня, були розіграні перші матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Навіть італійський “Ювентус”, за який на поле виходить Кріштіану Роналду, поступився у боротьбі та залишив турнір. Перша його зустріч з португальським клубом “Порту” завершилася поразкою 2:1, а відповідь хоча й принесла перемогу, не змогла перекрити фіаско навіть рахунком 3:2 на користь італійців.

Як повідомляв ONLINE.UA, останні два матчі “Шахтаря” в Україні завершилися несподіваними поразками донецької команди. Медіа та користувачі соціальних мереж почали обговорення ймовірної відставки португальського фахівця після того, як клуб не зміг подолати “Агробізнес” і вилетів з Кубка Україні, коли очевидно слабкіші опоненти пройшли до чвертьфіналу турніру. Ексгравець “Дніпра” та української збірної Богдан Шершун оцінив чутки про скору відставку головного тренера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?