Баварія — ПСЖ. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баварія — ПСЖ. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів

Баварія — ПСЖ. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 7 квітня, на полі у чвертьфіналі Ліги чемпіонів зустрінуться німецька “Баварія” та французький клуб ПСЖ. Це буде перша гра між двома командами на цьому етапі турніру.

Джерело: офіційний розклад чемпіонату

Згідно з офіційними даними, початок матчу запланований на 22:00 за київським часом. Транслюватиме в Україні його буде телеканал “Футбол 2”.

Відомо, що у матчі не братиме участь одна з головних зірок мюнхенського клубу — Роберт Левандовскі. Він нещодавно отримав травму та пропустить обидва зіткнення з парижанами.

Зірковий форвард ПСЖ Кілліан Мбаппе відверто визнав, що травми у майстровитого суперника — це “бонус” для команди-опонента.

“Левандовскі - відмінний футболіст, його відсутність - хороша новина для нас. Я не радію травмам інших, але ми не відмовимося від такого”, - резюмував він.

Матч-відповідь у чвертьфіналі між “Баварією” та ПСЖ запланований на наступний вівторок, 13 квітня.

Що відомо про попередні зустрічі німецького та французького клубів

Парижани зустрічалися з мюнхенцями у фінальному матчі Ліги чемпіонів попереднього сезону 2019/2020. Тоді футболісти “Баварії” здолали французького опонента з мінімальною перевагою — зустріч завершилася з рахунком 1:0, а німці повезли головний трофей додому.

В цілому ПСЖ та “Баварія” провели 10 матчів, з яких порівну виходили переможцями - 5 до 5. Утім, мюнхенці відзначилися більшою загальною кількістю забитих м’ячів - 15 проти 13.

Як проходитиме фінал Ліги чемпіонів

Фінальний двобій головного клубного турніру Європи передбачений на 29 травня. Прийматиме гру “Олімпійський стадіон імені Ататюрка” в турецькому Стамбулі. Там мали проводити фінал 2020 року, однак плани зірвав карантин.

Замість Туреччини фінальний матч попереднього сезону провели у Португалії, а от Стамбул отримав відповідне право на цей чинний сезон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?