Українське класико Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися матч УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українське класико Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися матч УПЛ

Українське класико Шахтар — Динамо. Де та коли дивитися матч УПЛ
Джерело:  online.ua

Київський “Динамо” та донецький “Шахтар” у суботу, 17 квітня, проведуть матч-класико на полях Української Прем’єр-ліги.

Джерело: турнірний розклад

Згідно з офіційним порядком, матч 22-го туру Прем’єр-ліги відбудеться у Києві, на полі НСК “Олімпійський”. Початок матчу запланований на 19:30. Транслюватиме його телеканал “Футбол 1”.

Рейтинг клубів УПЛ у 22-му турі

За підсумками попереднього раунду очолює турнірну таблицю “Динамо,” яке заробило 52 бали. Другий у лідерах йде “Шахтар” з 45 балами, а замикає відповідну трійку луганська “Зоря” з 38 балами.

Матчі 22-го туру триватимуть упродовж періоду з 16 до 18 квітня. Наступний раунд відбудеться з 23 до 25 квітня.

Київський матч “Динамо” - “Шахтар” відбудеться із закритими для вболівальників трибунами. Це пов’язано з жорсткими карантинними обмеженнями, які чинні у столиці з 5 квітня та залишатимуться принаймні до кінця місяця.

Матчі “Динамо” та “Шахтаря”

Українське класико востаннє проходило у листопаді 2020 року. Тоді кияни розгромно поступилися донецькому супернику з підсумковим рахунком 3:0.

Утім, “Динамо” відзначилося успіху в протистоянні зі старим “ворогом” влітку, коли тільки-но почав у команді працювати головним тренером Мірча Луческу, що до 2016 року тренував саме “Шахтар”.

Станом на квітень донеччани та кияни вже залишилися без участі в єврокубках. У сезоні 2020/2021 обидві команди почали боротьбу в груповому етапі Ліги чемпіонів, однак не витримали потужної конкуренції — синхронно вони вилетіли до дивізіону нижче.

У плей-офф Ліги Європи “Динамо” та “Шахтар” провели кілька матчів, однак також не втрималися в турнірній таблиці. Весь результат обох клубів - участь в матчах 1/8 фіналу ЛЄ.

Наразі обидва ФК борються за абсолютне лідерство в домашній УПЛ. Саме класико стане важливим елементом цієї боротьби.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?