Манчестер Сіті — ПСЖ. Де і коли дивитися вирішальний матч півфіналу ЛЧ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті — ПСЖ. Де і коли дивитися вирішальний матч півфіналу ЛЧ

Манчестер Сіті — ПСЖ. Де і коли дивитися вирішальний матч півфіналу ЛЧ
Джерело:  online.ua

У вівторок, 4 травня, в Манчестері на стадіоні "Етіхад Стедіум" відбудеться матч-відповідь полуфінала Ліги чемпіонів - на полі зустрінуться англійська команда Манчестер Сіті і французька ПСЖ. Переможець цього матчу стане першим фіналістом Ліги чемпіонів в сезоні 2020/21.

Джерело: офіційний сайт турніру

Розпочнеться матч Манчестер Сіті - ПСЖ о 22:00 за київським часом. Онлайн-трансляція в Україні в прямому ефірі буде проходити на телеканалі Футбол 1. Дивитися гру онлайн можна також на стрімінговом сервісі MEGOGO.

Орієнтовні склади

За Манчестер Сіті в півфінальному матчі ЛЧ з ПСЖ гратимуть: Едерсон - Уокер, Стоунз, Діаш, Канселу - Родрі, Гюндоган - Марез, Бернарду Сілва, Фоден - де Брейне.

За перший трофей сезону у команді ПСЖ на поле вийдуть: Навас - Флоренці, Маркіньос, Кімпембе, Діалло - Верратті, Данилу, Паредес - Ді Марія, Мбаппе, Неймар.

Манчестер Сіті зможе вийти в фінал ЛЧ, якщо переможе, зіграє внічию або програє з результатом 0:1. Путівка у фінал для ПСЖ можлива тільки при виграші з будь-яким рахунком, крім 1:0.

Манчестер Сіті і ПСЖ - результати першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

28 квітня відбулася перша гра Манчестер Сіті і ПСЖ за місце у фіналі ЛЧ. Вона завершилася перемогою Манчестер Сіті з рахунком 2:1.

"Городяни" в цьому розіграші Ліги чемпіонів ще не зазнали жодної поразки - 10 перемог і 1 нічия. У ПСЖ - чотири програшу. Ще 6 матчів парижани виграли й один зіграли в нічию.

Між Манчестер Сіті і Парі Сен-Жермен це буде п'ятий матч. Французькому клубу поки жодного разу не вдавалося обіграти "городян": дві нічиї і дві поразки.

Якщо Манчестер Сіті виграє у ПСЖ у другому матчі півфіналу, то поб'є рекорд англійських команд за кількістю перемог поспіль в Лізі чемпіонів. У "городян" їх зараз шість, стільки ж було у "Манчестер Юнайтед" (1965/66), "Лідса" (1969/70) і "Арсеналу" (2005).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?