Відверті фото Біллі Айліш побили рекорд в Instagram
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відверті фото Біллі Айліш побили рекорд в Instagram

Відверті фото Біллі Айліш побили рекорд в Instagram
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Біллі Айліш викликала фурор в мережі. Вона вперше зняла з себе одяг оверсайз і показала фігуру в корсеті. Відверті знімки побили рекорд Instagram - за добу вони зібрали по 20 млн переглядів.

Джерело: Instagram Біллі Айліш

Нові фото 19-річної Біллі Айліш були зроблені під час фотосесії для червневого номера Vogue. На них поп-співачка, яка зазвичай з'являлася на публіці в мішкуватому одязі, несподівано для всіх з'явилася в відвертому образі. Біллі неодноразово публічно говорила, що їй не подобається, коли оцінюють її тіло, тому й ховала фігуру під одягом великих розмірів.

"Мені подобаються ці знімки, і мені сподобалося брати участь у фотосесії. Роби що хочеш і коли хочеш. До біса все інше", - написала Біллі під фото, зібравши тисячі захоплених коментарів.

Біллі Айліш (фото - instagram.com/billieeilish)

У самому інтерв'ю для Vogue Біллі Айліш зізналася, що приблизно уявляє собі реакцію суспільства на свій відвертий образ - вона допустила, що тепер її назвуть "іконою бодіпозитива".

"Якщо ти виступаєш за бодіпозітів, то навіщо тобі корсет? Чому б тобі не показати своє справжнє тіло? Моя фішка в тому, що я можу робити все, що захочу. Найважливіше це те, що змушує мене відчувати себе добре. Якщо ти хочеш зробити операцію - зробіть операцію. Якщо хочеш носити сукні і комусь здається, що воно тебе повнить - до біса. Якщо тобі здається, що ти добре виглядаєш, то ти добре виглядаєш ", - прокоментувала свою позицію Біллі Айліш Vogue.

Біллі Айліш (фото - instagram.com/billieeilish)

Реакція мережі на відверті фото Біллі Айліш

Фанати співачки в захваті від її неймовірного перетворення. Вони зізнаються, що завжди мріяли побачити приватне тату Біллі Айліш на правому стегні, і тепер нарешті його розглянули у всій красі.

Біллі Айліш (фото - instagram.com/billieeilish)

Біллі Айліш, яка раптово стала блондинкою і з'явилася на фото в латексних спідниці, рукавичках і корсеті, що підкреслює пишні груди співачки, підкорила мережу. Її фото зібрали сотні тисяч коментарів і мільйони переглядів. Правда, деякі користувачі піддали критиці рішення співачки роздягнутися перед публікою, більшість її прихильників все ж таки гідно оцінили фігуру співачки.

Біллі Айліш (фото - instagram.com/billieeilish)

"Я думав вона худенька ...; Королева краси; Приголомшливо красива; Продалася ...; Люди присоромили Біллі за вибір носити мішкуватий одяг, щоб не сексуалізувати тіло підлітка. Тепер, коли їй комфортно в не мішкуватому одязі, раптово кричать" Це не тіло 19-річної "; Фігура Біллі - не ваша турбота. Досить засуджувати жінок; Здорове, пишне тіло без анорексії - це те, що я хочу, щоб мої діти вважали нормальним; Виглядає приголомшливо!", - коментують в мережі фото Біліл Айліш.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?