Челсі обіграв Манчестер Сіті у фіналі Ліги чемпіонів — відео вирішального гола
Категорія
Спорт
Дата публікації

Челсі обіграв Манчестер Сіті у фіналі Ліги чемпіонів — відео вирішального гола

Челсі обіграв Манчестер Сіті у фіналі Ліги чемпіонів — відео вирішального гола
Джерело:  online.ua

У Порту відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів. За кубок головного європейського футбольного турніру боролися два англійських футбольних клуби - Челсі і Манчестер Сіті. Челсі з мінімальним відривом переміг Манчестер Сіті.

Джерело: офіційний сайт УЄФА

Команди дуже активно почали матч і з перших хвилин намагалися забити гол у ворота один одного. Але рахунок був відкритий лише на 42-й хвилині - гол Манчестер Ситі забив півзахисник Челсі Кай Хаверц, в цей момент з ним грав українець Олександр Зінченко.

Манчестер Сіті намагався відігратися і вивести підсумок гри хоча б в нічию, але безуспішно. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь Челсі - цей клуб став переможцем Ліги чемпіонів сезону 2020/21.

Челсі - переможець Ліги чемпіонів

Челсі переміг в Лізі чемпіонів удруге в своїй історії. Вперше клуб виграв Лігу чемпіонів в 2012 році, обігравши в фіналі "Баварію" в серії післяматчевих пенальті. До перемоги комаду в 2021 році привів тренер Томас Тухель, який прийшов в клуб цьому сезоні, змінивши Френка Лемпарда.

Це був восьмий раз в історії, коли в фіналі Ліги чемпіонів зіграли команди з однієї країни, і третій випадок, коли дві команди Англії.

Фінал Ліги чемпіонів вважався головним поєдинком сезону. Манчестер Сіті вперше вийшов у фінал ЛЧ, але не зміг завоювати Кубок, а українець Олександр Зінченко упустив шанс стати третім українцем, який перемагав у Лізі чемпіонів.

Челсі - Манчестер Сіті - відео голів фіналу Ліги чемпіонів

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?