Вибух в центрі Дніпра: з'явилися дані про загиблих та відео з місця трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух в центрі Дніпра: з'явилися дані про загиблих та відео з місця трагедії

Вибух в центрі Дніпра: з'явилися дані про загиблих та відео з місця трагедії
Джерело:  online.ua

Вранці 15 серпня в центрі Дніпра в житловому будинку прогримів вибух, після якого почалася пожежа. За попередніми даними, стався вибух газоповітряної суміші. Загинули двоє людей.

Джерело: пресслужба поліції Дніпра і ДСНС

Поліцейські порушили дві кримінальні справи за фактом події. Одну за кваліфікацією як нещасний випадок, другу по статті, що передбачає санкції за службову недбалість. Правоохоронці з'ясовують усі причини та обставини трагедії, в результаті якої загинули люди.

 Вибух в Дніпрі 15 серпня (фото - dsns.gov.ua)

Вибух в Дніпрі - що відомо на даний момент

Рятувальники по прибуттю на місце вибуху зафіксували пожежу, яка виникла в квартирі на першому поверсі будинку, розташованого на вулиці Шмідта. Там в кухні горіли речі і меблі.

У квартирі виявили тіла загиблих чоловіка та жінки 1980 і 1961 року народження. Пожежу вдалося загасити протягом півгодини. До гасіння залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Причини вибуху і пожежі встановлюються.

Читайте також:

  • В результаті вибуху в Донецькій області, який стався 31 липня, постраждали десять працівників, дев'ять з яких зі значними опіками і травмами доставили в міські лікарні Покровська і Краматорська. Протягом тижня шестеро з них померли.

  • На Гаїті стався потужний землетрус, сотні загиблих і тисячі поранених. Влада Гаїті оголосила про введення надзвичайного стану в країні.

  • У Туреччині розбився російський літак. Він був притягнутий для боротьби з пожежею, який почався в лісовому масиві в результаті попадання блискавки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?