Шахтар — Монако. Де і коли дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Монако. Де і коли дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Шахтар — Монако. Де і коли дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб “Шахтар” вже незабаром проведе другий матч проти клубу “Монако”, з яким вони сперечаються за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів - найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, початок матчу запланований на 22:00 середи, 25 серпня. Його прийматиме стадіон міста Харків.

Транслюватиме на території України матч буде сервіс MEGOGO - до сезону 2021/2022 він став офіційним транслятором ігор Ліги чемпіонів.

Перший матч Шахтаря й Монако

Перше протистояння двох клубів у плей-офф кваліфікаційного етапу турніру завершилося мінімальною перемогою української команди. “Гірняки” здолали іноземних опонентів з рахунком 1:0.

Згідно із уточненням головного тренера донеччан Роберто Де Дзербі, наразі ситуація залишається динамічною. Необхідні зусилля для того, щоб добитися виходу в групу Ліги чемпіонів.

“У всіх велика мотивація – і в нас, і в “Монако”. Завтра ми маємо грати, як уміємо і знаємо. І не повинні думати про перший матч із “Монако”. Ми можемо готуватися до майбутньої зустрічі правильно. Завтра в нас важливий матч, який ми мусимо грати без думок про перший”, - наголосив він напередодні.

У разі перемоги “Шахтаря”, клуб отримає разом з участю в груповому етапі престижного чемпіонату ще й бонуси у 40 мільйонів євро.

Директор клубу з футболу Даріо Срна також виступив з категоричним коментарем перед матчем. Він звернув увагу, що команді необхідна виключно перемога, а не будь-який інший, навіть також позитивний, результат.

“Тепер у середу на нас чекає фінал з “Монако”. Нам потрібна ця перемога, щоб підвищити футбольний імідж України, імідж “Шахтаря”, щоб Ліга чемпіонів знов приїхала до України”, - пояснив він свою позицію.

Своєю чергою головний тренер “Монако” Ніко Ковач додав, що для перемоги над українським опонентом його команді необхідна концентрація.

“У нас зараз, по суті, дві команди. Перша – “Монако” в чемпіонаті, друга – “Монако” в кваліфікації ЛЧ, яка, впевнений, нагадає нам якісний колектив минулого сезону. Травма Трубіна? Так, звичайно, це плюс для нас. Він хороший голкіпер, молодий, але діяв чудово”, - прокоментував він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?