Ліга чемпіонів УЄФА: "ПСЖ" на останніх хвилинах обіграв "Реал"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів УЄФА: "ПСЖ" на останніх хвилинах обіграв "Реал"

Ліга чемпіонів УЄФА: "ПСЖ" на останніх хвилинах обіграв "Реал"
Джерело:  online.ua

У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "ПСЖ" обіграв "Реал" з рахунком 1:0. На останніх хвилинах переможний гол забив Кіліан Мбаппе.

Джерело: матч"ПСЖ" проти "Реалу"

"ПСЖ" обіграв "Реал"

На стадіоні «Парк де Пренс» у Парижі Кіліан Мбаппе забив блискучий гол у компенсований час. Таким чином французький клуб переміг 13-разового переможця Ліги чемпіонів "Реал Мадрид" у першому матчі 1/8 фіналу.

Це був драматичний фініш гри, яка, здавалося, закінчиться розчаруванням для "ПСЖ", особливо після того, як Ліонель Мессі не відбив свій пенальті.

Господарі домінували у володінні м’ячем, але намагалися зламати добре організовану оборону "Реала".

Але введення в гру Неймара, який з’явився на полі вперше з листопада після відновлення після травми, виявилося вирішальним. Він спричинив "Реалу" низку проблем своїми небезпечними пасами, перш ніж дати вирішальний пас для Мбаппе, щоб той забив вирішальний гол за лічені секунди.

Перемога дає ПСЖ надію, що вони зможуть відправитися в Мадрид у середу, 9 березня, і отримати результат, необхідний для підтримки своїх сподівань на перший титул Ліги чемпіонів.

Гра Кіліана Мбаппе за "ПСЖ"

23-річний футболіст Кіліан Мбаппе є одним із найкращих гравців у світі на даний момент, і в цьому сезоні він перебуває у чудовій формі, завдяки чому його забивна майстерність кілька разів витягувала ПСЖ зі складних обставин.

Мбаппе є французьким футболістом, який виступає на позиції нападника за «Парі Сен-Жермен» і з 2017 року грає за національну збірну Франції. У 2018 році він став чемпіоном світу.

Всього кілька днів тому він забив гол на 93-й хвилині і здобув перемогу над "Ренном" з рахунком 1:0.

Реал захищався чудово, але вихід Неймара на завершальній стадії матчу дав гостям додаткову загрозу.

Гол став 22-м для Мбаппе в неймовірному сезоні, і його гра, безсумнівно, лише посилить бажання "Реала" купити його наступного сезону.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?