Адель вперше назвала головну причину свого вражаючого схуднення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель вперше назвала головну причину свого вражаючого схуднення

Адель вперше назвала головну причину свого вражаючого схуднення
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Адель уже незабаром представить свій довгоочікуваний перший музичний альбом після шести років мовчання, в якому артистка відверто розповіла про свій біль після розлучення, а також емоції щодо виховання сина. Під час нового інтерв'ю для Rolling Stone Адель відповіла на чимало запитань, які досі хвилюють її відданих фанатів.

Джерело: Rolling Stone

Адель відверто розповіла про своє життя поза межами сцени

Співачка вирішила більше не приховувати від публіки, що у неї була депресія протягом кількох тижнів, коли був розпал процесу її розлучення з Саймоном Конеккі. За словами артистки, вкрай складано було пережити питання щодо опіки над їхнім 9-річним сином Анджело. Адель визнає, що поки тривали усі судові розбірки, в неї розвинулась тривожність.

"Я була спустошена і розгублена", – відверто зізнається зірка.

Адель робила все можливе, щоб позбутись від нав'язливих думок. Вона вирішила,що буде багато подорожувати, переїхала з Лондона в Лос-Анджелес, перестала вживати алкоголь, відмовилася від глютену (як з'ясувалося, у неї була непереносимість), а також зайнялкася спортом.

"Я подумала, що якщо я зможу таким чином перетворити свою силу і своє тіло, то зможу зробити це зі своїми емоціями, своїм мозком і своїм внутрішнім станом", – назвала головну причину свого схуднення співачка.

За словами артистки, їй нарешті вдалося оговтатися від розлучення, яке тривало 2 роки та офіційно завершилось у 2021-му. Ні для кого не секрет, що зараз зірка розвиває стосуник з 39-річним спортивним агентом Річем Полом - їхні спільні фото неодноразово публікували в мережі.

Варто звернути увагу на те, що з колишнім чоловіком Адель вдалося залишитися у чудових стосунках - ба більше, вона навіть називає його одним зі своїх найкращих друзів. Журналістам вдалося дізнатися, що Саймон Конеккі побував на її приватному концерті в Лос-Анджелесі кілька тижнів тому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?