Аксьонов в човні, рятувальники пливуть кролем — відео порятунку окупантами затопленої Керчі
Категорія
Україна
Дата публікації

Аксьонов в човні, рятувальники пливуть кролем — відео порятунку окупантами затопленої Керчі

Аксьонов в човні, рятувальники пливуть кролем — відео порятунку окупантами затопленої Керчі
Джерело:  online.ua

17 червня Керч затопило сильними зливами - місто фактично пішло під воду через випадання полуторомісячної норми опадів. Ватажок окупантів Сергій Аксьонов плаває по місту на моторному човні, а за ним "кролем" гребуть рятувальники.

Джерело: відео  з соцмереж

У мережі місцеві жителі публікують моторошні фото і відео із затопленої Керчі, на яких видно, що перші поверхи будівель повністю затопило водою, а водіям доводиться вилазити на дахи своїх автомобілів, щоб не потонути.

У затоплену Керч приїхав ватажок окупантів Сергій Аксьонов. Разом з кількома співробітниками адміністрації він проплив по місту в моторному човні. Але не всім супроводжуючим Аксьонова вистачило місця в човні - троїм співробітникам МНС довелося слідувати за ним уплав.

Відео, на якому Аксьонов пливе на човні, а за ним синхронно "кролем" гребуть рятувальники, викликало обурення кримчан. Радник Аксьонова Олег Крючков вже виправдовується. Він підтверджує, що люди, що пливуть за Аксьоновим, дійсно співробітники МНС, але вони, мовляв, пливуть по "своїм" справах. Як пояснив Крючков, так рятувальники МНС добираються до міської лікарні, яка виявилася знеструмлена через підтоплення трансформаторних підстанцій.

"Загін в смугастих купальниках))) і що найсмішніше що всім пофіг. Ніби все нормально. Пливуть троє і все ок. Дали б хоч за човен потриматися; Бояри в човні, кріпосні пливуть слідом. Сверх держава; А крім Аксьонова, човни для людей більше не знайшлося? ", - коментують в мережі епічне відео з Аксьоновим на човні і гребущими за ним рятувальниками.

Керч пішла під воду через зливу - відео

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?