Актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною

Актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною
Джерело:  online.ua

Український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв вперше зізнався, що розлучається з дружиною, кінопродюсеркою Іванною Дядюрою. Він вирішив не приховувати від публіки, що у них просто "закінчилися почуття".

Джерело: "Зірковий шлях"

Ахтем Сеітаблаєв підтвердив чутки про розлучення з дружиною

Український актор та кінорежисер вперше заговорив публічно про розрив з дружиною, однак не розповів, чи встигли вони розлучитися офіційно. Як стверджує зірка кіно, виною всьому почуття, які почали згасати у подружжі. Ахтем Сеітаблаєв не приховує, що вкрай важко переживав цей розрив.

"Це доволі емоційний момент в житті кожної людини. Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, що закінчуються почуття… Я сподіваюсь, ми залишимось добрими друзями. І так само будемо тримати в полі зору один одного і за необхідності допомагати. Ми з Іванною справді зробили багато чого, починаючи з телевізійних фільмів, закінчуючи "Хайтармою" і "Кіборгами". Співпраця теж додала, скажімо, до кейса своїх важелів", – зазначив український актор.

Ахтем Сеітаблаєв та Іванна Дядюра (Фото - instagram.com)

Що відомо про стосунки Сеітаблаєва та Іванни Дядюри

Ахтем Сеітаблаєв та Іванна Дядюра були разом 10 років. У 2013 році вони одружилися. Церемонія проходила у Судаку, в колі рідних та близьких. Особливим гостем на весіллі пари був Ігор Кондратюк – друг Іванни.

Іванна Дядюра – друга дружина режисера. Вона є продюсеркою фільмів чоловіка, а також президенткою Міжнародного київського кінофестивалю "Молодість".

У подружжі народилась донька Сафіє. Ахтем виховує старшу доньку Назли, яка вийшла заміж нещодавно, та сина Селіма від попередніх стосунків. Іванна має також сина Анатолія від минулого шлюбу, якого Сеітаблаєв вважає рідним.

Читайте також:

  • Каньє Вест офіційно змінив ім’я.

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

  • Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?