Актор Артур Логай розповів про залежність, яка його знищувала
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Артур Логай розповів про залежність, яка його знищувала

Актор Артур Логай розповів про залежність, яка його знищувала
Джерело:  online.ua

Відомий український актор Артур Логай вперше вирішив розповісти про рік, який кардинально змінив його життя. Як стверджує зірка, це 2011, оскільки саме тоді він звільнився від залежності. Чоловік публічно зізнався, що був ігроманом, і ця залежність тривалий час руйнувала його як особистість.

Джерело: "Танці з зірками"

Актор Артур Логай зізнався, що був ігроманом

У неділю, 19 вересня, відбувся уже третій ефір популярного українського шоу "Танці з зірками", під час якого зіркові учасники детально описували рік, який змінив їхнє життя. Артур Логай вперше вирішив розповісти шанувальникам неприємну правду про своє минуле.

За словами актора, будучи ще юнаком, він мріяв заробляти чималі гроші, проте легким способом – на ігрових автоматах.

"Рік, який змінив моє життя – 2011. Мені було 18 років, коли я кинув азартні ігри. Як і багато молодих людей з Мелітополя, я пропадав у залах ігрових автоматів. У мене було багато боргів, і одного разу я виніс мамині коштовності", - розповів телеведучий.

Окрім того, він звернув увагу на те, що хоче присвятити танець своїй родині, яка любить його попри все. Тому партнерка Логая постала в символічному образі – у сукні, зробленій нібито з купюр.

"Знаю, що батьки мене пробачили, але мені досі соромно. Цей танець – для моєї сім'ї. Хочу, щоб вони мною пишалися. Хочу перекрити біль, який заподіяв моїй родині", – зізнався Артур Логай.

Варто зазначити, що судді "Танців з зірками" позитивно оцінили віденський вальс у виконанні Артура та його партнерки. За словами Максима Чмерковського, актора можна вважати серйозним претендентом на перемогу в танцювальному проєкті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?