Актор Шон Пенн приїхав до Бучі та Ірпеня знімати документальний фільм про війну
Категорія
Культура
Дата публікації

Актор Шон Пенн приїхав до Бучі та Ірпеня знімати документальний фільм про війну

Актор Шон Пенн приїхав до Бучі та Ірпеня знімати документальний фільм про війну
Джерело:  online.ua

Американський актор Шон Пенн удруге приїхав до Києва за час повномасштабної війни. Він знімає документальний фільм про Україну.

Джерело: сюжет ТСН

В Україну приїхав Шон Пенн

Актор знімає документальний фільм про російсько-українську війну. Він вже попрямував до Бучі та Ірпеня, щоб побачити наслідки дій російських загарбників.

Жорстока помилка забрала життя і розбила серця, і якщо він не поступиться, я вважаю, що пан Путін зробить найжахливішу помилку для всього людства. Президент Зеленський і український народ піднялися як історичні символи мужності та принциповості. Україна – кінчик списа для демократичних обіймів мрії. Якщо ми дозволимо їй боротися поодинці, наша душа, як Америка, буде втрачена, – сказав Пенн у день повномасштабного вторгнення.

Раніше американський актор та режисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн перебував в Україні 24 лютого, коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення. Він приїхав до Києва, щоб як документаліст зафіксувати всі події, які відбуваються в Україні, та донести світові правду про вторгнення Росії.

Протягом багатьох років Пенн був у центрі багатьох антивоєнних та гуманітарних операцій.

Документальний фільм Discovery Plus 2020 року «Citizen Penn» розповідає про зусилля актора щодо створення некомерційної організації Community Organized Relief Effort, також відомої як CORE, у відповідь на землетруси на Гаїті 2010 року.

CORE зобов’язався допомагати українським біженцям, які продовжують прибувати до Польщі.

25 листопада 2021 року актор відвідав Донбас, де спілкувався з українськими військовими у рамках підготовки до зйомок його нової документальної стрічки про Україну.

А вже після повномасштабного вторгнення Пенн закликав мільярдерів світу придбати для України 12 винищувачів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?