Актори "Володаря перснів" анонсували подкаст про трилогію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актори "Володаря перснів" анонсували подкаст про трилогію

Актори "Володаря перснів" анонсували подкаст про трилогію
Джерело:  online.ua

Відомі голлівудські актори Домінік Монаган і Біллі Бойд, які зіграли хоббітів Меррі і Піппіна у трилогії Пітера Джексона "Володар перснів", офіційно повідомили, що вирішили запустити подкаст під назвою The Friendship Onion (Цибуля дружби). За словами зірок, його вони присвятять фільмам та загалом фантастичному світу Дж. Р. Р. Толкіна, автора книг, які лягли в основу фільмів.

Джерело: Deadline

Що відомо про подкаст The Friendship Onion

В цьому подкасті актори обіцяють розповідати фанатам цікаві історії зі зйомок, спілкуватися з шанувальниками в прямому ефірі і перевіряти їх знання всесвіту "Володаря перснів". Окрім того, вони планують запрошувати зірок, у тому числі інших акторів трилогії.

Домінік Монаган і Біллі Бойд вже створили окремий канал на YouTube, де з 18 травня почнуть випускати по одному випуску щотижня.

Варто звернути увагу на те, що це не єдиний майданчик, де можна буде послухати подкаст. Актори мають намір використовувати і й інші популярні платформи, в тому числі й Spotify.

"За контрактом я повинен дати позитивний коментар щодо подкасту, який Біллі та я робимо разом. І це дуже непросто, оскільки він викрав мене і тримає в заручниках, вимагаючи 44 банани, як викуп. Будь ласка, надішліть банани", – пожартував Домінік Монаган, коментуючи запуск подкасту.

За словами Біллі Бойда, Монагана потрібно було "трохи повмовляти" для участі в подкасті, однак він все-таки погодився, оскіьки впевнений, що шоу буде приголомшливим.

Як фанати реагують на запуск подкасту The Friendship Onion

"Ці двоє хлопців - одна з найкращих частин усієї трилогії. Дякуємо, що взяли участь у найбільшій за всю історію Трилогії!; Хлопці, ви зробили мені день. Ні, мій тиждень. Ні, можливо, насправді, цілий місяць; Це той підкаст, про який ми не знали, але він нам був так потрібен; Це буде дивовижно !!! Я не можу дочекатися !!!", - коментують цю новину користувачі мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?