Американський стиль: легендарний Met Gala нарешті повертається
Категорія
Культура
Дата публікації

Американський стиль: легендарний Met Gala нарешті повертається

Американський стиль: легендарний Met Gala нарешті повертається
Джерело:  online.ua

Інститут Костюма офіційно повідомив, що легендарні події в музеї Метрополітен в рамках Met Gala відбудуться уже у вересні 2021року. Не важко здогадатися, що рік перерви у проведенні грандіозного балу був спровокований пандемією коронавірусі та тотальним локдауном, який був оголошений в США.

Джерело:  The New York Times

Як пройде Met Gala в 2021 та 2022 роках

За попередніми даними, довгоочікувана подія, яка відбудеться в музеї Метрополітен в Нью-Йорку, цьогоріч буде складатися з двох частин. Перша частина відбудеться у вересні, а друга - традиційно, в травні 2022 року.

Як стверджує модний критик Ванесса Фрідман, перша половина виставки відкриється в Музеї мистецтв Метрополітен у вересні після Нью-йоркського тижня моди, а друга половина - в травні 2022 року.

Куратор Інституту костюма при музеї Метрополітен Ендрю Болтона звертає увагу на те, новий Met Galaстане "святом американського модного суспільства, яке сильно постраждало за час пандемії".

Темою виставки і Met Galaстане "Американський стиль. Політика замішана".

Представники музею Метрополітен наголошують, перша частина виставки відкриється 18 вересня і називатиметься "В Америці: лексикон моди".

"Вона досліджуватиме сучасний словник американського стилю, підкреслюючи виразні якості одягу і більш глибокі асоціації з питаннями рівності та різноманітності. Друга частина буде називатися В Америці: антологія моди. Вона відкриється 5 травня 2022 року і представить розповіді, що досліджують розвиток американської моди в контексті складної і багаторівневої історії моди", - йдеться в повідомленні видання.

Варто звернути увагу на те, що обидві частини виставки завершать роботу 5 вересня наступного року.

Як уже згадувалося раніше, традиційно бал Met Gala щорічно проходить в перших числах травня. Він є урочистим відкриттям виставки Інституту костюма в музеї Метрополітен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?