Аналітики заявляють про загадкові вантажні авіарейси з Китаю до РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Аналітики заявляють про загадкові вантажні авіарейси з Китаю до РФ

Аналітики заявляють про загадкові вантажні авіарейси з Китаю до РФ
Джерело:  online.ua

Відповідно до інформації сервісів відстеження польотів, протягом останнього тижня з Китаю до РФ вилетіли 9 вантажних російських літаків.

Джерело:  Defense Express

РФ почала щось активно завозити з Китаю

Зазначається, що вантажі з Китаю доставляють в РФ літаки Ан-124 "Руслан" російської компанії "Волга-Днепр".

При цьому, пілоти не завжди вмикають транспондер, що ускладнює відстеження рейсів.

Сервіси відстеження польотів зафіксували близько десяти рейсів за останній тиждень.

На підозрілу активність звернули увагу й у Китаї. Місцеві опублікували відео доповнивши поясненням, що літак нібито прибув за "військовою допомогою". У неї увійшли екіпірування, бронежилети, шоломи, одяг тощо.

Зазначається, що за останні сім днів було зафіксовано дев'ять рейсів Ан-124 "Руслан" до Китаю та лише три у зворотному напрямі, що прямо говорить про вимкнений транспондер під час здійснення частини польотів.

Стандартний рейс виконується за маршрутом Москва-Новосібірськ-Чжэнчжоу-Новосібірськ-Москва. Одного разу кінцевим пунктом був Урумчі. Чжэнчжоу є потужним логістичним та промисловим центром, а також потужною індустріальною високотехнологічною зоною, включно з підрозділами китайського оборонного гіганта Norinco. Урумчі також є виробничим майданчиком для цілого ряду промислових гігантів.

Варто зазначити, що знайдені рейси - це точно не всі, які РФ здійснила до Китаю з аналогічною метою. А лише те, що потрапило у сервіси моніторингу польоту цивільних літаків. Й про активність військової транспортної авіації РФ за аналогічними маршрутами можливо лише здогадуватись, - йдеться у матеріалі видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?