Армія РФ масовано обстріляла Миколаїв та область
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ масовано обстріляла Миколаїв та область

Армія РФ масовано обстріляла Миколаїв та область
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, протягом доби кремлівська армія масовано обстрілювала Миколаїв, а також населені пункти Миколаївського, Баштанського та Вознесенського районів. 

Джерело: Telegram-канал Віталія Кіма

Наслідки ворожого обстрілу окупантами Миколаєва та області 

Вночі, 11 вересня, орієнтовно о 02:50 Миколаїв зазнав потужних обстрілів, - розповів він. - За попередньо інформацією, 9 осіб дістали поранення різного ступеню, 3 з них досі перебувають у лікарні, - зазначив Кім.

Керівник ОВА повідомив, що один з ворожих снарядів влучив у двір п’ятиповерхівки один під’їзд практично знищено пожежею та вибухом. Також суттєво пошкоджено приватний будинок.

Через ворожы обстріли с. Білозірка Первомайської громади у Миколаєвському районі загинула одна людина.

Окрім цього протягом ночі, 11 вересня, близько 04:00 обстрілів зазнало смт Березнегувате. Через це поранень знали щонайменше п'ятеро мирних жителів.

Пошкоджені та зруйновані житлові будинки. Проводяться роботи з пошуку зниклого чоловіка, який ймовірно був у своєму домі, - зазначив Віталій Кім.

Вночі, 11 вересня, о 02:00, за попередньою інформацією, спрацювала ППО та було збито дві ворожі ракети. Уражені ракети впали на відкритій місцевості Прибужанівської громади.

Наслідки удару окупантів по Вознесенську 

Кремлівська армія завдала ракетного удару по Вознесенську. У місті після вибухів помітили дим.

За інформацією керівника Миколаївської облради Ганни Замазєєвої, внаслідок обстрілу постраждали щонайменше двоє осіб.

Прильоти по Вознесенську. По цивільних об’єктах. На жаль, є постраждаліСтаном на зараз, є мінімум 2 поранених, - повідомила Замазєєва.

У місцевих пабліках жителі також повідомляють про вибухи в Очакові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?