Армія РФ намагається оточити Бахмут та не контролює ключові траси до міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ намагається оточити Бахмут та не контролює ключові траси до міста

Армія РФ намагається оточити Бахмут та не контролює ключові траси до міста
Джерело:  online.ua

За словами керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, злочинна російська армія намагається оточити Бахмут, та не може взяти під повний вогневий контроль ключові траси навколо міста.

Джерело:  "Радіо Свобода"

Що відомо про ситуацію навколо Бахмута 

Кириленко зазначив, що ключові траси в районі міста не знаходяться під повним вогневим контролем окупантів.

При цьому російські військові злочинці здатні вести обстріли ключової траси до міста з артилерії та РСЗВ.

Так само нам зрозуміло це, як ворог намагається діяти: не просто заходити у місто, а й застосовувати тактику так званих "кліщів" - коли обходити з обох боків те чи інше місто. У даному випадку цей намір є по і по Бахмуту, - підкреслив Кириленко.

Він пояснив, що росіяни роблять це, аби витиснуту наших військових з міста. До того ж, вони розуміють, що ставлення України до своїх захисників відрізняються від ставлення РФ.

І розуміють, що ми будемо, як я вже сказав, одним з головних пріоритетів тримати збереження життя наших захисників, - зазначив Кириленко.

Нагадаємо, що за інформацією розвідки Міноборони Великої Британії, окупанти протягом останнього тижня погіршили становище українських військових у Бахмуті.

Якстверджують британські розвідники, російські окупанти продовжили незначне просування у спробах оточити Бахмут.

Траси M03 та H32 – два основних шляхи доступу в місто для українських обронців — зараз ймовірно під прямою вогневою загрозою внаслідок останніх просувань російських сил. Раніше цього тижня бойовики Вагнера, з високою ймовірністю, захопили ще одну дорогу, що сполучає Бахмут із Сіверськом. Хоча залишаються доступними ще багато альтернативних шляхів постачання по пересіченій місцевості, Бахмут опиняється у все більшій ізоляції, — повідомляє Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?