Армія РФ обстріляла Часів Яр: є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Часів Яр: є загиблі та поранені

Армія РФ обстріляла Часів Яр: є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив про ворожий обстріл Часового Яру злочинною російською армією, внаслідок чого загинули двоє мирних жителів та отримали поранення ще п'ятеро.

Джерело: Telegram-канал Павла Кириленка

Що відомо про обстріли на Донеччині та в інших регіонах

Кириленко повідомив, що російські військові злочинці почали обстрілювати Часів Яр о 9 ранку і не припиняли гатити по місту півтори години.

Внаслідок атаки пошкоджені десяток будинків, приміщення й будівлі установ та державної служби, автомобілі.

Окрім того, сьогодні були зафіксовані обстріли по Авдіївці, Торецьку, Олександрополю та Богоявленці.

В Авдіївці окупанти близько 9:00 обстріляли центр міста з артилерії, а кількома годинами пізніше застосували "Гради" з касетними елементами. Інформація щодо постраждалих не було.

Росіяни також обстріляли Неліпівки Торецької тергромади, постраждали будинки та господарські споруди. Обійшлося без жертв.

До того ж, під обстріл з РСЗВ потрапили Олександропіль Очеретинської громади та Богоявленка, що поблизу Вугледара.

Між тим керівник ДСНС України Сергій Крук повідомив, що росіяни зруйнували пожежну частину на сході України. Внаслідок обстрілу є поранені.

За словами Крука, внаслідок удару поранення отримали рятувальники, двох було госпіталізовано.

Ще одна зруйнована пожежна частина на сході. Ще один доказ того, що росіяни свідомо полюють на тих, хто попри щоденні обстріли продовжує рятувати людей. Поранені рятувальники, двоє з них госпіталізовані, - зазначив керівник ДСНС.

Російські загарбники минулої доби завдали масованого обстрілу Авдіївки на Донеччині, навколо міста тривали хаотичні обстріли позицій захисників, на Луганщині було відбито атаки ворога поблизу Площанки, Невського і Червонопопівки.

Протягом доби — обстріли Сіверська. Зруйновано приватний будинок (пряме влучання), пошкоджені приватні будинки і багатоповерхівки.

На Донеччині 6 загиблих, 9 поранених за добу.

Чернігівська область:  протягом минулої доби російські військові злочинці обстрілювали з мінометів, Чернігівський та Новгород-Сіверський райони. Без жертв. У селі Сеньківка Городнянської громади Чернігівського району пошкоджено приватний будинок.

Сумська область:  протягом дня 26 січня окупанти здійснили обстріли Білопільської та Великописарівської громад. Зафіксовано 29 прильотів.

По території Білопільської громади ворог бив з мінометів та гранатометів. Також росіяни скинули дві міни на Великописарівську громаду.

На щастя, в обох випадках без жертв та руйнувань.

Дніпропетровська область:  вночі росіяни знову обстріляли Нікопольщину, кілька разів ударили з "Градів" по Мирівській громаді. Без жертв.

Пошкоджені 6 приватних будинків та 3 господарські споруди, магазин, пекарня, три газопроводи та лінії електропередач.

Запорізька область:  за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Значкове, Дерезівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Гуляйполе, Залізничне, Червоне, Шевченко, Плавні, Малі Щербаки, Кам'янське, Новоандріївка, Новоданилівка, Чарівне, Малинівка, Щербаки, Темирівка, Білогір'я, Полтавка, Степове.

Надійшло 14 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів. Деталі уточнюються.

Харківська область:  сьогодні зранку ворог з артилерії обстріляв Куп'янськ. "Прильоти" прийшлися по відкритій місцевості поблизу житлового будинку, також є вилучання в гаражі та господарські споруди.

На Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Тернова, Варварівка, Стариця, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Бударки, Колодязне та Новомлинськ.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв Дворічну, Синьківку, Подоли, Орлянку, Піщане, Табаївку, Берестове та Лозову.

У Куп'янську пошкоджено 2 приватні житлові будинки. У смт Козача Лопань зруйновано житловий будинок. Незначні поранення отримала одна людина.

У Вовчанську внаслідок обстрілів також поранення отримала одна людина, госпіталізована в середньому стані.

Через обстріли в смт Дворічна загинули двоє цивільних.

Між селами Червоне та Велика Комишуваха в Ізюмському районі двоє чоловіків знайшли в полі невідомий вибуховий пристрій. При спробі його підняти він здетонував. Отримали важкі поранення. Обидва госпіталізовані.

Миколаївська область:  вчора під час чергового масованого ракетного удару над областю було знищено 13 крилатих ракет. Також вчора ворог завдавав ударів по береговій смузі Очаківської громади. Внаслідок ворожих обстрілів в Куцурубській громаді зруйновано житловий будинок. Постраждалих немає.

Херсонська область:  ворог знову обстріляв з артилерії передмістя та сам Херсон.

Вночі російські військові обстріляли тимчасово окуповане місто Нова Каховка з мінометів. Постраждали багатоповерхові будинки. Також вчора було обстріляно смт Козацьке, внаслідок чого три особи отримали поранення, одна особа загинула на місці події від отриманих травм.

Російська армія обстріляла село Кочубеївка Бериславського району.

Прицільним вогнем окупанти атакували адміністративну будівлю. За попередньою інформацією, одна людина загинула, троє осіб отримали поранення різного ступеню тяжкості. Одна потерпіла знаходиться у важкому стані, лікарі борються за її життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?