Армія РФ обстріляла Костянтинівку з "Ураганів" – є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Костянтинівку з "Ураганів" – є поранені

Армія РФ обстріляла Костянтинівку з "Ураганів" – є поранені
Джерело:  online.ua

Протягом 16 березня російська армія двічі з "Ураганів" обстріляла Костянтинівку в Донецькій області. Внаслідок ворожого обстрілу поранено 6 людей, серед них іноземний волонтер.

Джерело: голова Донецької ОВА Павло Кириленко

Серед поранених іноземний волонтер

Сьогодні вдень росіяни двічі завдали ударів по місту з Ураганів касетними боєприпасами – поранено 6 цивільних, серед них іноземний волонтер, – йдеться у повідомленні.

Кириленко зазначив, що пошкодження різного ступеня отримали щонайменше 19 будинків, школа та підприємство.

Попри відносну віддаленість від лінії фронту, Костянтинівка постійно потерпає від ворожих обстрілів. Росіяни невпинно гатять з усього, що дістає до міста, тримаючи його в постійному терорі, – додав глава області.

Зведення від голови Донецької ОВА за 16 березня

Протягом дня росіяни вели інтенсивний вогонь по Костянтинівці: обстріляли місто з Торнадо-С та Ураганів. Поранено 6 людей, пошкоджено школу, 5 багатоповерхівок, 20 приватних будинків і 11 цивільних автівок. Також під удар зі Смерчів потрапила Українка Покровської громади – ніхто не постраждав.

На Волноваському напрямку вночі обстріляли Богоявленку – без жертв.

На Донецькому напрямку поранено людину у Гострому Курахівської громади, пошкоджено приватний будинок у Зоряному Мар’їнської громади. Комишівка Новогродівської громади зазнала ракетного удару – пошкоджено житловий будинок, без постраждалих.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена в Іллінівці – пошкоджено 3 приватних будинки, дитсадок та інклюзивно-ресурсний центр. Гучно було на околицях Торецької, Часовоярської та Соледарської громад.

Відомо про щонайменше 1 загиблого і 1 пораненого цивільного у Бахмуті – місто тримає оборону, незважаючи на безупинні ворожі атаки та обстріли.

На Лисичанському напрямку легкі поранення отримали 2 людини у Званівці – там пошкоджено приватні будинки на трьох вулицях. Також на території громади пошкоджено будинки у Переїзному.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?