Армія РФ повністю знищила вокзал у місті Часів Яр
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ повністю знищила вокзал у місті Часів Яр

Армія РФ повністю знищила вокзал у місті Часів Яр
Джерело:  online.ua

Кремлівська окупаційна армія не припиняє обстріли населених пунктів на Донеччині. Через обстріли загарбників у місті Часів Яр повністю згоріла будівля вокзалу, а у Слов'янську рятувальники діставали чоловіка з під завалів власного будинку.

Джерело: Facebook-сторінка ДСНС України та Telegram-канал керівника Донецької ОВА Павла Кириленка

Окупанти безжально руйнують населені пункти на Донеччині

Чотири прильоти у Дружківку. За попередньою інформацією – це ракетний удар. Пошкоджено лікарню, палац культури, житлові будинки та дитячий майданчик. Інформацію щодо постраждалих з'ясовуємо. У Слов'янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок – хазяїн опинився під завалами, на місці працюють рятувальники. У Часовому Ярі росіяни обстріляли залізничну станцію – кілька людей отримали легкі контузії, - повідомив Кириленко.

Фото -  facebook.com/MNS.GOV.UA

У ДСНС згодом повідомили, що з-під завалів будинку у Слов'янську деблокували чоловіка 1982 р.н.. Постраждалого передули медикам.

У місті Часів Яр внаслідок ворожого обстрілу загорілася покрівля одноповерхової будівлі залізничного вокзалу, який наразі не експлуатується.

Між тим, стало відомо, що серед поранених внаслідок ракетної атаки окупантів по центру Харкова є 12-річна дитина.  Її та ще трьох постраждалих цивільних госпіталізували.

За інформацією видання "Суспільне" кремлівські окупанти випустили по центру Харкова ракету типу "Іскандер".

Ракета вдарила у двір між будинками. Одна житлова багатоквартирна двоповерхівка повністю зруйнована, друга частково обвалилася, - повідомив речник ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.

Разом з тим за словами місцевих жителів, у повністю зруйнованій двоповерхівці ніхто не проживав, звідти мешканці виїхали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?