Армія РФ продовжує перекидати ешелони військової техніки до Білорусі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ продовжує перекидати ешелони військової техніки до Білорусі

Армія РФ продовжує перекидати ешелони військової техніки до Білорусі
Джерело:  online.ua

Білоруські аналітики з моніторингової групи "Білоруські гаюн" повідомили про переміщення ешелону військової техніки армії РФ ЗРК "ТОР-М2" поблизу Мінська.

Джерело:   "Беларускі Гаюн"

Окупанти продовжують перекидати військову техніку та озброєння до Білорусі 

Журналісти просять тих, хто бачив рух цього або інших ешелонів з військовою технікою в Білорусі впродовж останніх днів, і особливо впродовж сьогоднішнього дня, повідомляти їм.

За інформацією "Спільноти залізничників Білорусі", РФ перекинула до Білорусі щонайменше 15 одиниць ЗРК "Тор-М2" та 10 одиниць інженерної техніки.

Повідомляється, що великий ешелон із військовою технікою вирушив із залізничної станції Єйськ (Краснодарський край, РФ) 25 листопада і сьогодні вранці його помітили в Орші (Вітебська область РБ). Очікується, що пунктом призначення буде залізнична станція Лісова у Брестській області.

Також у спільноті БелЖД підозрюють, що це не останній ешелон із ЗРК "Тор-М2", які РФ перекидає до Білорусі.

Що відомо про ситуацію на фронтах в Україні 

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках російські війська намагаються наступати, а на Куп’янському й Запорізькому, Криворізькому та Херсонському – оборонятися від захисників України.

За 278 добу повномасштабної війни російські загарбники здійснили близько 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та цивільних об’єктах.

Зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури в глибині території України. Зокрема, ворог утримує в готовності авіаційне угруповання та кораблі-носії крилатих ракет.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?