Армія РФ спробувала зруйнувати дамбу Печенізького водосховища
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ спробувала зруйнувати дамбу Печенізького водосховища

Армія РФ спробувала зруйнувати дамбу Печенізького водосховища
Джерело:  online.ua

Протягом 20 вересня армія Російської Федерації завдала 7 ракетних та 20 авіаційних ударів по території України. Окрім того, окупанти робили все можливе, щоб зруйнувати дамбу Печенізького водосховища у Харківській області, однак їм не вдалося це зробити.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

Окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища

За словами пресслужби ЗСУ, ворог продовжує концентрувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках.

Також вказано, що окупанти обстрілюють позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, здійснюють заходи щодо перегрупування своїх військ, регулярно проводять повітряну розвідку.

Протягом поточної солдати РФ завдали 7 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Внаслідок терористичних дій російських військ за поточну добу постраждала інфраструктура більш як 20 населених пунктів. Серед них Слов’янськ, Сіверськ, Соледар, Бахмут, Вугледар, Степне, Нікополь та Очаків. У населеному пункті Печеніги окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, успіху не мали, - йдеться в заяві Генштабу ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?