Армія РФ стягує сили в район Слов'янська
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ стягує сили в район Слов'янська

Армія РФ стягує сили в район Слов'янська
Джерело:  online.ua

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що армія РФ перекидає значні сили у напрямку Слов'янська та готується до наступу та оточення міста за сценарієм Маріуполя та Сєвєродонецька.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти готуються поновити наступ у бік Слов'янська

Спостерігаємо накопичення живої сили, важкої броньованої техніки та артилерії на Слов’янському напрямку. Ворог застосовує свою тактику і намагається посунутися ближче до лінії нашої оборони для того, щоб окрім ракет, літаків, які вони системно використовують на Донеччині, використовувати ствольну артилерію для обстрілів міста. Тактику росіяни не змінюють, ми бачили, що відбувалося в рідному Маріуполі та в Сєвєродонецьку, тому зі Слов’янськом готуємося до будь-якого сценарію, - зазначив Кириленко.

За його словами, українські військові робитимуть все, аби не дати росіянам використати цю тактику, а також будуть стояти стільки, скільки потрібно.

Тим часом представники бригади швидкого реагування Нацгвардії опублікували відео боїв з кремлівськими окупантами за населений пункт Рубіжне на Луганщині.

Бої за місто тривали майже два місяці. У результаті місто майже повністю зруйнували окупанти через постійні артилерійські і авіаційні удари. На відео видно, в якому пеклі гвардійці утримували населений пункт і мужньо виконували завдання.

Відомо, що російські загарбники у боях за Рубіжне втратили 70% особового складу роти, коли як мінімум три тижні намагалися взяти під контроль тільки одну вулицю.

На початку червня в американській компанії Maxar Technology показали супутникові знімки зруйнованого Рубіжного.

Нещодавно голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляв, що українські захисники атакували командний пункт з чеченцями в Рубіжному.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?