Армія РФ тікає з Мелітополя і закриває продуктові магазини — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ тікає з Мелітополя і закриває продуктові магазини — Федоров

Армія РФ тікає з Мелітополя і закриває продуктові магазини — Федоров
Джерело:  online.ua

За словами мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, в процесі поспішної втечі з Мелітополя та Бердянська у Запорізькій області російські військові та колаборанти закривають продуктові магазини, та лишають місцевих жителів на грані гуманітарної катастрофи.

Джерело: Telegram Івана Федорова

Що відомо про так звану евакуацію армії РФ у Запорізькій області 

У окупантів підпікає так, що тікають далі, ніж бачать, залишаючи людей на грані гуманітарної катастрофи, - зазначає Федоров.

Він підкреслив, що у Мелітополі та Бердянську раптово закрились відкриті окупаційними адміністраціями продуктові магазини "Мєра".

За словами місцевих жителів, власник мережі продуктових магазинів з Донецька втік з Мелітополя.

Цікаво, що напередодні таємничого закриття у "Мєрє" оголосили знижки на більшість товарів. Таку щедрість пояснювали "першим днем народження" магазинів. Перший став останнім? - підкреслив Федоров.

Росіяни під видом евакуації вивозять награбоване майно із Запорізької області 

За інформацією представників Генштабу ЗСУ, військові злочинці армії РФ під видом так званої евакуації, вивозять награбоване майно з населених пунктів на прифронтових територіях у Запорізькій області.

Так, у Михайлівці окупанти "евакуюють" усе майно разом зі співробітниками ворожих фінансових установ на викрадених у місцевих жителів легкових автомобілях.

Також до Дніпрорудного прибуло 15 автобусів для евакуації представників російських окупаційної адміністрації і так званої "народної міліції" разом з їхніми сім'ями.

Військовослужбовці російських окупаційних військ масово грабують магазини з оргтехнікою та викрадають легкові автомобілі, - зазначається у повідомленні Генштабу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?